Nokia 6300 ima bugovit zadnji soft ! Radi se o tome da se ne moze promjeniti boja fonta, osim u active standby-u samo sto onda ostaje bijeli rub oko slova!
Ono sto je takodjer jako bitno, ne radi restore preko pc suita...on uredno pokaze da je sve napravljeno kako treba, ali u fonu nema niceka (imenika, calendar...), tako da obratite paznju pri kupovini iste!
Meni osobno je zvuk jako los, a tipka powet on i volume +/- imaju dosta hoda oko sebe, pa ako koristite vibru, imate cijeli orkestar zvukova
Ono sto je dobro, popravili su (i povecali) font u softu, pa je sada citljiviji, a i sam soft je brz. Dispaly je OK, no vrlo brzo cete se razocarati s trajanjem baterije ! Lijep je osjecaj kada ju uzmete u ruku, no ..ja odustajem, vracam se na 6233, ipak je stabilnijaa i zvuk je najbolji sto mozete naci na fonu u danasnje vrijeme.
-----
sto se tice music playera....ima jednu ozbiljnu manu...kada ga pokrenete prvi puta ,on skenira cijeli fon u potrazi za zvucnim zapisima....
nije moguce odrediti folder iz kojega cete slusati glazbu !!

Odgovori uz citat
,to je telefon sa 128X160 pix ekranom koji,usput jako ružno izgleda kad uđete u Meni.

Bookmarks