Nemas kaj uopce razmisljat...LG KU990 je tvoj izbor,cijena je stvarno odlicna,cak i 700 kuna ustedis,+ vjerujem da ce ti se curi mobitel svidat sto je zenama ruku na srce stvarno bitno kod mobitela...![]()
Cura mora kupiti novi telefon tako da me zanimaju vase preporuke za telefon u Tele2 na produljenje pretplate do 1700 Kn. U igri su telefoni uz trajni nalog sa minimalnom potrošnjom. Link
Zadnji uredio dorian_gray : 06-03-2008 u 21:47
Nemas kaj uopce razmisljat...LG KU990 je tvoj izbor,cijena je stvarno odlicna,cak i 700 kuna ustedis,+ vjerujem da ce ti se curi mobitel svidat sto je zenama ruku na srce stvarno bitno kod mobitela...![]()
lg ku990 je 1900kn trajni nalog min mjesecna potrosnja 50kn,
ak joj se sviđa velik ts ekran fora mob
bio nekad oglas...
Da stvarno,zazujao sam,mislio sam da je ono ta cijena...nisam vidio detalje...a sad,i dalje je preporucljiv,sam kaj malo premasuje budet...![]()
Kako napisah u pitanju je produljenje pretplate tako da je telefon ipak 1695. Prvotno je cjenovna granica bila 1500 Kn, a namjerno sam povećao na 1700 radi ovog telefona, jer se i meni cini kao debelo najbolja opcija. E sad ono sto me svrbi je taj touchscreen tj. tipkanje poruka na njemu. Malo je ipak kompliciranije i trazi odredjeni period navikavanja. Dalje cu o tome u temi o LG-u, a vas molim da mi date jos drugi izbor, zanemarujuci ku990.
Aj ja cu ti predlozit neke koje se isplate pa ti reci kaj tvoja cura hoce a kaj ne...:Motorola V8,Nokia 5610XM,Nokia E65,N76,SE W910i...to bi po meni bilo pametno uzet,a sad...
rock star
svi ovi su jako dobar izbor, a N76 i E65 cak imaju i symbian,ali ovdje je ipak KU990 broj 1.Motorola V8,Nokia 5610XM,Nokia E65,N76,SE W910i
Vidis SE w910i mi uopce nije pao na pamet. Trebao bih malo bolje i njega pogledat. Problem sa KU990i je sto odmah do njega stoji Prada koja je nijansu ljepsa i ja znam da kad ta dva telefona stanu jedan uz drugi nema te sile piksela koja ce prodat Viewty pored Prade.
Jel netko zna Tele2 ducan gdje daju da se ukljuci telefon i malo isproba touchscreen (cuo sam da je na KU990 bolji nego na Pradi, a mislim da ce to biti bitan faktor pri izboru) i ostalo? Cuo sam da ce dobit konzole kao u VIPu i T-Mobile-u tek za mjesec-dva.
ne znam, al ak curi nisu vazna tolko kamera, mislim da ce vise zagrist za pradu, ljepsi je nesto, i kad netko pita koj je mobitel, moze rec" hej, pa prada kaj mislis" a ne neki ku99 nesto, hehe..prada je manji nesto mob, a lg izgleda vise ko fotic..
bio nekad oglas...
E hvala svima na pomoci na kraju je izbor pao na Nokiu E65 jer je tipkat na ova dva LG-a vrlo tesko.
![]()
Bookmarks