pa nije valda da nitko o tome nista ne zna?
ps, skupa u neznanju smo jaci pa mozda dodjemo do znanja![]()
Imam vectru gts i ugradjena je navigacija(nije ekran u boji), dobio sam samo cd za EU koji funkcionira. Ali nemam cd za Hrvatsku.
Moze li mi tko pomoci?
(ps isprika ako sam promasio mjesto za temu)
pa nije valda da nitko o tome nista ne zna?
ps, skupa u neznanju smo jaci pa mozda dodjemo do znanja![]()
hmm.. ima li mozda netko navigacijski cd za hrvatsku u passatu?
sto mislite da li bi radilo da probam ubaciti neki od ovih karti sto se tu vrte za navigacije? ili opel ima neku zastitu?
Imam i ja isti takav problem. Ja sam se raspitao i jedan mi je lik rekao da svaka firma auta ima drugog dobavljaca (neznam kak da drugacije kazem) navigacije. Znaci Opel ima svojeg, pa passat ima nekog treceg itd. Da i cuo sam da to trebas pitat u servisu. Nazovi Opelov servis i pitaj dal se moze i kak se moze nabaviti taj cd. Jer mislim da nece sljakat neki drugi navi cd.
Ja trazim navi cd za mercedesa al bez uspjeha.
navicd za aute su nemoguće piratizirati..probalo je puno puno ljudi i 99 posto neuspjeh tako da ako hoces imati navi u autu ljepo skupi pare za original cd![]()
dobro, nije problem u parama za cd nego ga nemaju za hrvatsku u servisu, uglavnom shvatio sam da se njima to ne da ni pitati, u stilu kad dodjem tamo bude ko te j..., sta bi ti jos htio i navigaciju. Vec 2 godine cekam pa vec lagano pizdim. I zato trazim neke alternativne cd-je, zna li netko ima li to uopce za opel u hrvatskoj?
stvarno mi je bitno, ako mi mozete pomoci bio bih jako zahvalan![]()
www.opel.de ili .com pa pregledaj koje su zemlje pokrivene sa njihovim kartama.
Druga varijanta je www.navigo-sistem.hr, jer su oni sigurno upoznati koje karte su sukladne kod kojeg proizvodaca vozila.
Sretno.....
ONE X & Sensation & Desire by HTC
ok, hvala..
Mislim da bi hrvatska trebala biti pokrivena s kartom jer na stranici od opela postoji route planer koji racuna relacije u hrvatskoj bez problema.
otici cu cim prije u navigo-sistem, poslao sam im mail pa cemo vidjeti![]()
hmm.. problem je jos tu
U navigo sistemu nemaju kartu za moj uredjaj..
Za orignal ugradjnu navigaciju u autima ne postoje karte RH.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Tako je, za te tvorničke navigacije ne postoji karta za Hrvatsku, sorry.
PREDATOR
ekipa,kao prvo-veliko sori što podižem topic iz mrtvih nakon dvije godine.ali zanima me da li se što promijenilo po pitanju karata za Hrvatsku za ugrađene auto navigacije (konkretno me zanima VW passat,2003.g.),tj.,jesu li se pojavile.
a ako slučajno jesu-onda vjerujem da postoje i ilegalne kopije (o tome na pm molit ću vas-da ne kršimo neko od pravila foruma).
izlazak karte za tvorničke navigacije je predviđen za drugu polovicu godine ili tek sljedeće, jer koliko znam, već je trebala izaći, međutim ništa....
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
http://www.navigation.com/is-bin/INT...Categories=YES
ja se nadam da bu pomoglo
samo karta hrvatske je takva da bolje da ju nemate
sori,ali izgleda da sam ja malo glup,jer sam na toj stranici našao samo da oni crtaju karte,ali da bi nabavio iste moraš ići u servis....jel meni nešto promaklo ili je to to?
Bookmarks