zani ma dali se na samsungu s5230 moze koristit tubo sim i dali turbo sim smanjuje signale i uništava mob.
zani ma dali se na samsungu s5230 moze koristit tubo sim i dali turbo sim smanjuje signale i uništava mob.
Jesi li probao upaliti mob s karticom s kojom radi,pa poslije upisati *2767*3855# i dok se on resetira vadiš tu karticu i stavljaš drugu,na koju mob ne radi,al bi trebao kad to napraviš.
Taj kod *2767*3855# ti briše sve od datoteka sto imas na mobitelu,pa probaj ovaj kod *2767*927#,on ti briše samo wap/gprs/internet postavke.
Takav način je meni uspio na J700.
Znači:
Upališ mob s karticom na koju radi,zatim kad ti se pokaže home screen (pozadina i widgeti),odeš kao da ćeš zvat nekoga i upišeš gore navedeni kod (*2767*927#) i prije upisivanja koda,lagano pomakni umetnutu SIM karticu i pripremaj tu drugu koju želiš staviti,i kad upišeš kod,brzo vadi tu već umetnutu SIM karticu i umetni tu koju želiš staviti.
Da ti napomenem,to svaki put moraš napravit kad ti se mob ugasi ili isprazni (pa kad se isprazni,ugasi se) jer ti takvo dekodiranje radi samo nakon što se mob resetira.
Javi ako uspiješ.
Nisam odgovoran ako ti se nešto dogodi mobitelu ili izgubiš garanciju zbog unošenja tog koda.
upute su ti stvarno dobre,
i uspjelo mi je al na kraju me pitao za sim nove kartice i to je u redu i još neki pin, jel možda znaš neš o tome?
nemoj se sluzit ovim rijesenjem,izgubit ce ti mob imei pa nece imat signala....
Bookmarks