Ovako imam nekakvih problema, neznam ni ja scime....
Prije 2 tjedna sam stavio u komp gigu i pol rama (imo sam pola gige i ubacio jos jedan mobul od gigu i jedan od pola, sveukupno 2 gige).
Prvih 2 sata je sve radilo super, no onda se komp nije htjeo upalit, odnosno pocnu se dizat vindovsi i nakon toga se na sekundu pokaze blue screen i komp se restarta...
Odmah sam mislio da je do rama, izbacio sam onu gigu i sve je radilo kako treba.
Onaj modul od gigu sam testirao na drugom kompu i tamo radi kako treba...
Sad nakon 2 tjedna komp se poceo sam gasit, samo radi i odjednom se ugasi bez ikakvih poruka ili necega....Pokusao sam formatirat disk i ponovno vindowse instalirat, sve je formatiralo kako treba do kraja, no kad je doslo do onog gdje kopira potrebne fajlove jednostavno je doslo do 5 % i komp se opet sam ugasio.
Kad sam ga upalio samo je pisalo "NTDLR is missing". Sad sam stavio da se ponovno formatira disk pa cu ponovno pokusat instalirat vindovsw pa vidit sta ce bit... dali netko zna u cemu je problem i kako ga rijesit??? Treba mi hitno taj komp, moram ga sredit.... Molim vas pomozite!!!
P.S. Ovaj komp NEMA veze sa onim iz prosle moje teme (LINK), ovo je potpuno drugi komp... Na ovom sam rijesio problem repairom vindovsa...

Odgovori uz citat

Bookmarks