...napravi reset telefona...
Od jucer mi mobitel nece da prima mp3 ili slike preko bluetootha velicine preko 100 kB, kaze da nema dovoljno memorije( mobitel je ispraznjen a na kartici imam 30 mB slobodne memorije).Salje normalno sve velicine a primit neda.
Dali itko ima neki savjet.![]()
Zadnji uredio Skitnica1 : 16-07-2006 u 14:37
...napravi reset telefona...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Napravila sam vracanje tvornickih postavki ali nista, taj master reset kako se radi i dali ce se izgubiti svi podaci u mobitelu?
Izgubit ćeš samo postavke, profile, uparene uređaje preko BT-a, ali ne i podatke ni imenik.Izvorno postao Skitnica1
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Super, a mozeli netko objasniti kako se master reset radi?![]()
menu > settings > restore factory settings (zadnji je) > upiši security code (ako ga nisi mjenjala onda je 12345)Izvorno postao Skitnica1
btw: s kojeg mobitela pokušavaš primiti te fajlove?
Sa nokije 6131, vracanje na tvornicke postavke smo vec napravili i nista i dalj nece da prima vece fajlove.
Jesi probala upariti uređaje..? Kažeš fajlove veće od 100kB ne želi primiti, Znači da manje prima? Sigurna si da na mobitelu (ne na mmc kartici) imaš mjesta?
Probaj ih upariti, upali bluetooth na oba moba:
odi u bluetooth menu na 6230 > paired devices > options > pair new device
Kad ti nađe drugi mob upiši password bilo koji. Sada na 6131 prihvati uparivanje sa 6230 i unesi taj password. Ako i sad ne radi, onda više nemam ideja.
Koju verziju softwarea imaš na 6230? Ukucaj u početnom ekranu *#0000# pa napiši što izbaci.
Rijesila sam problem treba nokiji 6230 4MB buffering mjesta, prebacili smo nesto na memory card i sad bez problema radi.
Hvala puno![]()
A ni meni neide u glavu što bi drugo moglo biti.. Rekla si u prvom postu da ti je mobitel ispražnjen...Al eto sad znaš da kad primaš veliki file, trebaš imati mjesta na telefonu
![]()
bilo bi joj puno pametnije da si stavi da sve podatke koje prima da ih odma sprema na karticu a ne da zaagusuje telefon s podacima
mogu li se mijenjati teme na 6230? sprobao sam si poslati s 6230i temu ali kad ju primi nemoze ju otvoriti i napise da je nepoznata datoteka...
tema se mora raspakirati, tako da ne možeš poslati temu sa moba koja je već raspakirana i instalirana. ali sa računala da, nadješ negdje zapakiranu(sa extenzijom nth), prebaciš ju na mob, pokreneš i raspakiraš.Izvorno postao hercvu
EDIT: evo sad sam tražio na zedge.net, i nema teme za 6230, samo za 6230i, tako da ne znam dal se može na 6230 mijenjat, tj. dal ima podršku.
a gdje se nalazi IR na 6230? mislim koji dio da okrenem kad saljem nekom?
Ispod zvučnika za zvono na desnoj strani mobitela na crnoj plastici koja iza pokriva kameru!!!Izvorno postao hercvu
To se nemože na 6230, tek kad primi file pita lokaciju za spremanje.. Glupo al eto..Izvorno postao master_slave
6230 - nula bodova :/ neidu teme na njuIzvorno postao zerobravo
Zato je 6230i bolji)
I skuplji![]()
moze li mi ko reci da li se moze vratiti fabricke postavke ako nemamo security code( da ga zaobidjem kako) hehe?? ..![]()
![]()
Trebaš izgenerirati master security code. Pogledaj ovu temu, prvi post:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=20559
Uneseš IMEI i dobiješ univerzalni kôd za svoj mob. Pomoću njega kasnije možeš promjeniti kôd kojeg si zaboravio.
Bookmarks