Da li ste probali formatirati karticu? Ali prije toga prebacite ostale podatke na comp jer bu sve izbrisalo!Izvorno postao Compov
Naime moj frend je prebacivao nešto bluetoothom od nekog lika... I nije prebacilo do kraja... nego se mob smrznuo, on je izvadio bateriju i stavio je ponovno unutra.. međutim nestalo mu je oko 40MB (na kartici)... dakle ukupno ima oko 20MB slobodno... Odnio je u vip centar oni poslali na servis... danas se vratilo ništa nisu napravili... Resetirali smo mob ista stvar... Helpajte![]()
Seriously?
Da li ste probali formatirati karticu? Ali prije toga prebacite ostale podatke na comp jer bu sve izbrisalo!Izvorno postao Compov
kak formatirat? Ima negdje opcija u mobu?Izvorno postao fliponja
Seriously?
Podešenja-status telefona-uređaji za memoriranje-kartica-formatiraj!Izvorno postao Compov
Ništa isto...Izvorno postao fliponja
Seriously?
[QUOTE=Compov]Ništa isto...[/QUOT]
jel nađeš ovo do kartice kako sam opisao ili uopče nema u statusu telefona stavku uređaji za....
[QUOTE=fliponja]Ma ima opcija formatirali smo ali ne radi isto je... Kad je formatirao pitao me želim li promjeniti ime... mi smo označili ne...Izvorno postao Compov
Seriously?
[QUOTE=Compov]probaj prvo izbrisati sve kaj ima na kartici pa tek onda formatiraj i slobodno kad te pita za promijenu imena klikni da i ponovo upiši kartica ili kako god hočeš. Koliko se sječam ja sam isto morao prvo sve izbrisati pa tek onda formatirati!Izvorno postao fliponja
[QUOTE=fliponja]pa već je bilo sve obrisano.....Izvorno postao Compov
Seriously?
[QUOTE=Compov]Dalje ne znam kako, jedino ako imaš card reader na compu pa ju pokušaš tako formatirati i pogledati koliko tako očitava memorije! Ako ni to ne pomaže onda pa-pa kartica! A možda i nije do nje!!Izvorno postao fliponja
![]()
[QUOTE=fliponja]ja isto mislim da nije do nje jer je rekao da je pokušavao staviti tuđu karticu... i isto je očitavalo malo memorije... Budem našao nekoga tko ima card reader pa vidio... Hvala na pomoćiIzvorno postao Compov
![]()
Seriously?
Bookmarks