to je nemoguce kolko ja znam
mogu li dva mobitala bit spojena u isto vrijeme sa slušalicom u isto vrijeme
to je nemoguce kolko ja znam
Kupite si novi MOBIL pa imate test upravo takve slusalice.
p.s. Opet reklamiram firmu a nista od toga ???
ONE X & Sensation & Desire by HTC
pa daj reci koja je to, i ja sam tražio...
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Plantronics Discover 650
Druga koja bi trebala odradivati rad na vise uredaja je:
Jabra BT5020
![]()
bravo za tebe!!!
Sljaka!
Danas sam gledao i jednu i drugu u HG-u i mogu reci da je Discovery zgodna, moderna, mala,.... ali moje srce je na Jabri jer me nikada nisu iznevjerile !![]()
čini mi se malo tu grose ova jabra! kak ti se čini taj model plantronicsa? ne sviđa mi se da nema nikakvo držalo za uho. imam samsungovu wep200 bez toga i stalno mi leta po uhu.
i reci još, jesi ziher da idu istovremeno na dva uređaja?
Sljaka!
Sto se tice Samsunga i ja imam istu i meni ne treba drzac, pa je to stvar konfiguracije uha a ne konstrukcija slusalice.
Jabra je malo veca ali vrijeme bez punjaca je stvar koja mene privlaci (za razliku od WEP200).
Discovery je mala, zgodna i kratkog vijeka autonomije.
Sto se tice pristupa na vise telefona tako je i navedeno u podacima.
U svakom slucaju moras jedan razgovor zavrsiti da bi preuzeo drugi ali sto je bitno one su prijavljene na dva (ili vise) uredaja.
Vise o tome na stranicama proizvodaca, HG-spot opisu ili kupi Mobil.
Pozdrav....
Ja sam ti prije imao Plantronics Voyager 510 i radila je bez problema na 2 mobitela (štoviše, dok sam pričao na jednom, a zazvoni mi drugi, čuo bi u slušalici znak i mogao bih ga staviti na čekanje)... pošto koristim 2 mobitela, a navedena slušalica mi se pokvarila, kupio sam u HG Spota isto Plantronics samo ovaj novi Discovery 655, ali nažalost ništa više od 2 mobitela (ako je jedan uparen, drugi se ne može upariti).
Zadnji uredio SEguy : 06-10-2007 u 17:40
wep200 mi je najgora bt slušalica dosad. baterija mi ne drži ni poštenih 7 dana. možda ja puno meljem... moto h500 mi je držala i po dva tjedna (max je bio 23 dana).
momento, signori. jel vi govorite o tome da se samo upare dva moba na jednu slušku ili da sluška bude u stendbaju za oba pa koji god zazvoni, javiš se preko nje.![]()
Zadnji uredio AutoXpert : 05-10-2007 u 22:19
Sljaka!
U testu u Mobilu (test pisao kruno@mobil.hr) lijepo pise da moze raditi sa dva uredaja istovremeno.
Ako ja iznosim krive podatke onda se obratite na Kruninu adresu koji je isti i pisao.
Za Jabru 5020 pise u uputama da moze raditi na vise uredaja ali ja nisam nikada imao ni jednu od njih u rukama.
Prva mi je bila Jabra BT200, pa Jabra BT 250 i sada imam Samsung WEP 200 koja je kako je kolega napisao "smece".
molim te, nemoj pisat da je smeće, jer niko od forumaša neće poslije htjet kupit.
meni je na SE riknula baterija u sluški. to se rijetko događa, al eto. imam i jednu blue-trek, al je ta malo previše samovoljna, pa ju ne koristim. od svih mi se najbolja čini ona SE s displejem i H500. baš ću otić jednom do HGspota da to sve uživo vidim.
Sljaka!
Da li je tko kupio ili probao koju slusalicu ?
Kupio sam model jabra BT5020 i spojio sam 2 mobitela odjednom,znaci dok su u mirovanju oba mobitela su spojena,a kad pricas na jedan mob na drugom se u tom trenutku odspoji pa se nakon razgovora automatski opet vrati,desilo mi se par puta da nece,ne znam razlog,pa slusalicu ugasim i upalim i opet sve stima,mislim da je to vise do moba,zvuk je ok,i dobro stoji na uhu
Ako neko ima jos kakve informacije nek napise
Pozdrav
Ja ti imam Cellularline BT Multipoint, čak ti u slušalici i zvoni kad te netko zove što je dobro ak ti je isključen zvuk na mobu...inače, kad pričam na jedan mob, drugi se ne odspoji, ali ne mogu pričati na njega, osim normalno, bez slušalice...
Bom Chicka WahWah
BT5020 isto zvoni u slusalici i jos vibrira,samo mi nije jasno kak se iskljuci vibra,pise u uputstvima da se moze iskljucit al ne pise kako
Posjedujem BT slušalicu JABRA BT8040 i potvrđujem da može istovremeno biti spojena na dva mobilna uređaja (uparena), naravno može se samo s jednim razgovarati, ne s oba dva u isto vrijeme.
Bookmarks