Jel treba nešto namistit u postavkama moba da bi se spajao preko wlana a ne preko wn'w jer jučer mi je pocucalo 60kn za 2,3 stranice!
Kako da se spojim a da sam siguran da im neplaćam to što surfam,tj da sam siguran da idem preko wlan-a!?
Nekoć nokia,danas SE,sutra SE,zauvijek SE
Ma spojim se ja na mrezu tj na modem,al nece da mi ucitava stranice,izbrisa sam internet i wap postavke jer mi je ova na sluzbi za korisnike tako rekla,pa me interesira jel itko zna u cemu je baza.
@amotamo,
Mogao si barem reci o kojem mobitelu pricas. Za WLAN nije toliko bitno ali je korisna informacija. Pretpostavljam o C905 pa sam tako prepravio naslov, a ti ubuduce pripazi sto se tice naslova.
Sto se tice WLAN-a, probaj za*ebat postavke za w'n'w tako da se ne moze nikako spojiti (obrisi ili promijeni neku postavku, ali naravno zapamti sto si napravio, da znas vratiti nazad), tako ce se mobitel jedino moci spojiti preko WLAN-a.
pa to sam i napravio,izbrisa sam ih,al izbrisa sam i wap postavke pa sad ne znam da li radi njih ne mnogu se spojit,jer ja se uredno spojim na modem al nece da mi stranice otvara!
sry radi naslova,da o c905 je riječ.
EDIT:
Evo ljudi uspia sam,resetria mob na startne postavke,na internet postavkama prominia APN,da mi se ne spaja preko wnw,tj da ne papa lovu i sad sve radi :-)
Zadnji uredio ravilov : 20-12-2008 u 17:54
Bookmarks