pa... mobiteli nisu predvidjeni da netko sjedne na njih..
tak da neznam zasto se previse cudis..![]()
Dakle, relativno nova Motorola V3i (5 mjeseci, pod garancijom).
Rastvorena na stolcu (ne pitajte za detalje - nisam bio prisutan, niti sam ne shvaćama???!!!) - netko sjedne, a Motorola pukla po pola. Koliko vidim pukao okvir (pant) oko kojeg se okreće ekran i naravno - flat kabel koji ide iz ekrana u donji dio.
Koliko bi to moglo koštati? Gdje ili tko bi to mogao riješiti? Nekakav savjet?
pa... mobiteli nisu predvidjeni da netko sjedne na njih..
tak da neznam zasto se previse cudis..![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pa nisi ju ti stavio na stolac....
A cuj..ako je bas napola pukla neznam koliko ti se isplati popravak....
odi u ram3 flat za moto ti je oko 250-300kn masku kupi neorginalnu oko 80kn...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Motorola V 3 originalno kućište komplet, crno = 150kn (naznam da li pase za v3i)
Motorola V 3i flat kabel = 142kn
www.simel.hr
Zadnji uredio Smuchac : 08-01-2008 u 13:15
Hvala za SIMEL. Cini mi se OK ideja. Posalo sam e-mail pa cu vidjeti jel mogu to oni skrpati ili barem prodati dijelove (ne znam otkud vama cijene - ja ih na stranici nisam nasao).
Jos jednom hvala! Otvoren i za ostale ideje
sta zafrkavaš čovjeka.. treba mu pomoć...mislim da ti od V3 kućište nepaše, ja imam novo doma i drage volje ti ga poklonim,jer meni nega trijeba..nisam sto % siguran, pitaj nekog ko je rastavljo obadvije,al meni se čini da nepaše..ako paše,javi,da se dogovorimo, ništ te neće koštat osim što buš nekad plati nekakvu kavu negdje
Zadnji uredio The Judge : 07-01-2008 u 09:19
Ja sam samo htio pomoci,i oni koji su me shvatili,nista manje pametno nisu komentirali. U simelovom cijeniku nema originalnog kucista za v3i,pa sam predlozio kuciste od v3 (ukoliko pase) jer su mobovi dosta slicni. Zato sam i naglasio da neznam dal pase,da covijek nebi bzvz kupio a da mu ne sluzi,i ocekivao sam od nekoga (tko zna) da objasni dal pase ili ne, da bi se covijeku pomoglo,sto je i cilj svega ovoga. Ti sa svojim komentarom nisi ispunio ni moje ocekivanje,a ni od korisnika dcepek. Toliko od mene...
Ma da?!Pa čovjek se tak lijepo isprsio...(bez uvrede) ali Smuchac je u pravu...
Odgovorila mi cura iz Simela na e-mail - javiti se u servis u Bračunovu )Črnomerec). Zvao tamo - kad oet cura, sve pita ja sve objašnjavam. Kaže kučište - 250kn, kabel - 200kn. Znači 450 kunica, a jos nisam siguran jel to s poslom i jel to sve. Cini mi se da bi za te novce vec mogao kupiti neki rabljeni mob u toj kategoriji! Moram razmisliti, svima hval an prijedlozima i pomoći!
da, a vrlo je moguće da nije uračunala i PDV, kako one tamo znaju
Bookmarks