HM..nikad ne reci nikad..al vidjet ćemo..baš me zanima kako bi k800 mogao raditi s w-lanom..
Opet ste mislili da netko preuveličava, nije istina, WLAN kartica u Americi za K800i se može kupit za 50$ , radi na principu isto kao punjenje, priključiš ga i radi, samo program u mobu zauzima 4,5mb , dobiš instalacijski cd za komp i piči, jedva čekam da dođe u Hrvatsku ako će ikada doći.![]()
HM..nikad ne reci nikad..al vidjet ćemo..baš me zanima kako bi k800 mogao raditi s w-lanom..
Daj link gde si to video![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
www.soyourk800iwlanverify.com često se zna recruitat pa će pisat 404 web page not found
Hm, po ovom sto sam vidio, to mi izgleda kao jos jedna spamerska stranica, gdje su samo natrpali gomilu pojmova koji zvuce zanimljivo, ali su inace nepovezani. Drugim rijecima, IMHO nista od toga.
Logicnim razmisljanjem takodjer dolazim do tog zakljucka. K800 AFAIK nema internu infrastrukturu za rad sa WLAN-om. Da ovo ima ikakve sanse, vjerujem da bi se prvo pojavilo na topsony, se-nse ili slicnim mjestima, a ne na ovakvim sumnjivim siteovima.
@ commando9
Kolega a cemu tolika strka oko WiFi-a da otvaras nekoliko tema ?
.
.
![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja samo kažem, nisam ni ja siguran, ali izgledalo je uvjerljivo, velika je ko pola K800i, srebrna je i umjesto da se zapikne u PCMCI utor, zapikava se tamo di se baterija, slušalice, usb... ne znam, nije ni meni baš sve jedno...
Bookmarks