to kaj ti velis ,to mi nije nikad bilo.Probaj izvadit bateriju i vratiti .Nekaj se posemerilo jer ima memorije puno tak da ti nebi smjelo to javljat,ako imas garanciju najbolje na servis.Jer ovako je to tesko pomoci ti.
Eh da...shvaćam da je za većinu vas M600 i svi njegovi bug-ovi svršena priča ali za mene je itekako aktualna...vidim da ću poludit s ovim čudom;kada uključim mob,stignu mi sva izvješća od valjda zadnjih mjesec dana,baterija katastrofa,nema mreže nikad ali sve bih to mogla izdržat da mi ne javlja stalno da je memorija tel puna i da ne mogu vise primat smsove a nemam nijedan sms u bilo kojem pretincu i da mem. ima jos puno mjesta!znam da se nesto moze napraviti ali ja nemam pojma kako se to radi
pa eto,vrijeme je darivanja,pomagajte !
![]()
to kaj ti velis ,to mi nije nikad bilo.Probaj izvadit bateriju i vratiti .Nekaj se posemerilo jer ima memorije puno tak da ti nebi smjelo to javljat,ako imas garanciju najbolje na servis.Jer ovako je to tesko pomoci ti.
resetiraj mobitel, napravi format.. ne znam sto bih ti drugo rekao.
Ovak... Vrati karticu u stari mobitel i izbrisi sve poruke koje si dobila u "sent", naime to se i meni dogodilo sa P990 i sve poruke koje sam imao u sent direktoriu na drugom mobitelu (u mom slucaju je bio neki stari simens koji sam nosio na bazenda mi neko ne mazne mob) su mi ostale na kartici, a P990 ih nije vidio, nego je samo svaki put kada se upalio traizo izvjesce da li je poslana poruka.
Ako si na Tele2 mrezi, nekad zna zezati kad se spoji na 3G, pa si iskljuci 3G merezu.
Ukratko:
1. Vrati karticu u mobitel koji si koristila i izbrisi poruke u "sent" (poslano).
2. Iskljuci 3G mrezu: Main menu -> Tools ->Control panel -> Connections -> Mobile networks -> Strelica prema dolje (kod natpisa Mobile networks kod P990) -> GSM/3G networks -> Stavi na GSM only
Sretno, nadam se da ce ti pomoci...
Sretan Božić!
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
ovak je na M ..Main menu -> Tools ->Control panel -> Connections -> Mobile networks ->automatski i manuel,tam pod manuel ima dalje ovo sto si rekao Gsm/3g
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Hvala puno!Nisam jos probala jer sam bila zauzeta sa nizom hrana/cuga/spavanje/hrana/cuga kao i svaki pravi krscaninali sad idem probat...uglavnom puno hvala jer sam bas prebacila karticu u taj stari mob (tzv.mob za bazen
) jer mi jednostavno sve ove cestitke za Bozic nisu stizale na novi mob...
Ugodne blagdane svima koji su mi odgovorili na pitanje![]()
...a i svima ostalima...
Eto,napravila sam sto ste rekli i stvar je sredjena!
Puno hvala,tek sam sad shvatila koliko me to zivciralo...
Pusa![]()
NP, ja te u potpunosti razumijem i mene je uzasno zivciralo...
Uzivaj u blagdanima...
Philip B. Crosby
jel zna netko neki antivirunsni program za m600 full verziju
imaš mcafee
Bookmarks