E50 je uži, tanji i lakši od M600, ali je malo viši.
Pored toga E50 koristi jeftinije memorijske kartice.
Baterija je malo bolja na M600, tj malo dulje drži. (ali iz iskustava mogu reć da uz puno razgovora i sms_ova i podosta prćkanja po mobitelu, baterija na E50 izdrži 2 dana (možda bi mogla i nešto dulje) )
Što se organizatora i kalendarta tiče, mislim da je M600 u malo prednsoti zbog touch-screen-a.
Oba su symbian, tako možeš i za E50 vjerojatno nać neku aplikaciju koja bi služila kao dobar organizator.
Da, na oba moba možeš instalirati palikacije s kojima možeš zaključati foldere. Oba mobitela podržavaju i teme, ali kod E50 možeš promijeniti i kone promjenom teme (dok je kod M600 to malo kompliciranije).
Što se brzine tiče, za pisanje SMS-a, pregledavanje liste poziva, ulaz u galeriju, E50 je brzi. (imao sam P990 što je isto kao i M600, pa znam koliko treba P990/M600 da uđe u poruke i slično).
Softwareske mane kod oba bi bila malo sporost u odnosu na ostale "dummy" mobitele. Što se stabilnosti tiče, za m600 neznam kako je, ali E50 je jako stabilan.
Jedna od stvari koja je mene smetala kod P990 je ta da se za dosta stvari mora vaditi onaj stylus i "pikati" po displeyu.
A da se dođe do nekih postavki (recimo promjena teme/melodije) je kompliciranija nego kod Nokija...
E sad, ako ti netreba touch-screen i qwerty tipkovnica i ako možeš prebiliti tu manju razliku vezanu za bateriju, onda bi ti preporučio E50.
Ja bi uzeo E50, zbog toga što je jednostavniji za korištenje i ima kakvu takvu kameru...

Odgovori uz citat

Bookmarks