Ne znam koji noviji Panasonic NE NUDI stabilizaciju pošto je svi imaju. Dakle ta informacija ti je kriva.
Slika, format B2 je 500 × 707 dakle 50*70 cm. Sa svojim "jadnim" Panasonicom FZ 50(namjerno sam stavio pod navodnike) sam imao i imam podosta fotki na 30*45 cm: . Fotke su mrak i po oštrini i po detaljima. A moj "jadni" Panasonic ima 1/1.8 inchni senzor (niti sjena jednog DSLR) Veću fotku nažalost ne mogu napraviti, jer je to maximum koji ima moja fotoradnja. Dakle riječ je o klasičnoj fotki. One printane, to je već druga priča i neću govoriti o tome jer nemam iskustva.
Vjerujem da je u pitanju tvoja neinformiranost. A nju je lako srediti. Uzmi bilo koju neobrađenu fotku iz aparata (imaš brdo primjera na Netu), odnesi je razviti i pogledaj što si dobio. Mislim da je to daleko najbolji i najbrži način s kojim ćeš sam sebi dokazati da su misli s kojima se povodiš u najmanju ruku neutemeljene.
Naravno da takve slike neće biti iste kakve bi bile od jednog DSLR-a ali sa obzirom na uložene pare mislim da možeš biti i više nego li zadovoljan.

Odgovori uz citat
Bookmarks