http://www.t-mobile.hr/0/00-00-00-00-10.asp
ajmo ljudi da vidimo ko moze vise kenjat![]()
n95 je nagrada uz dozivotni total
http://www.t-mobile.hr/0/00-00-00-00-10.asp
ajmo ljudi da vidimo ko moze vise kenjat![]()
n95 je nagrada uz dozivotni total
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
ja sam postao tamo..nadam se n95-ici heh¨¨¨¨
★★★★★
ima nadeposlao sam i ja.. eto baš me zanima oću li biti među top10
iako nevjerujem..
Ja sam napisao da neznam zašto sam uopće došao na tu stranicu i da uopće nisam zadovoljan uslugom, da su preskupi, i da ne očekujem nikakvu nagradu nego samo da sam se htio javiti da se i moj glas čuje![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Stvar je banalna, možeš ti napisati kako god odbro hoćeš i opet da te ne izaberu...
Mislim, kontaj banana tekstove![]()
Sanja K., Bjelovar
Vidi se da za vas rade mladi, školovani, inovativni ljudi puni kreativnosti i želje za poboljšanjem mreže i to mi se jako sviđa! Naša se "mobilna obitelj" i dalje širi!
Velimir Lj., Zagreb
Tu sam jer je moje najveće blago tu. Tu sam jer je moj naveći uspjeh tu. Moja suputnica, moja djeca. Moj život i ono što sam postigao zrcalo je onih koji su isto tu.
Zadnji uredio therrlu : 17-10-2007 u 16:50
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
kako mi se povraca od ovih tekstova..
treba im drito konj napisati post![]()
Evo sta sam ja napisaoJebe mi se za ovu nagradnu igru jer je glupa kao i sve akcije koje u zadnje vrijeme pravite...ak ste imalo pametni skuzit cete da sa svojim glupim akcijama sam odaljavate korisnike od t-gnoma...vi ste jedini razlog zasto kod mene bon od 50 kn traje 3 dana...ak ne dobim n95 koji je jednako glup telefon kao i vi idem u tele 2 amen.....NHF al ste taki
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
..fakat kaj ljudi su u stanju napisat da bi se uvukli u supak..za nagradu ili jednostavno da budu videni..we...zbljuv.
Prodajete guzu za mobitel. Baš me zanima kad počnu javno pisat imena dobitnika po reklamama. Naguzite se...
Pa neka napišu ako hoće i velikim crvenim slovima te ga objave u svim dnevnim novinama i ostalim medijima.... eto ga i mojih 5 minuta slave + nokijica i pretplatica...not bad at all a svi ostali ljubomorni pacovi neka pričaju zajedljivo okolo....
'' Bekrija si cijelo selo viče...e pa jesam, što se koga tiče! ''
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
kako se ekipa gura u šupak![]()
inače ja sam poslao pismo pod imenom ing. Žiovin Josip
možda ga objave... nego di se sva pisma mogu pročitati ?
Ja sam napisao ono što mislim...
A gle, za N95 i doživotni total, bi nešto i nasrao, samo da dobijem...
a vi koji ovdje pljujete po ostalima, kao da nebi nešto napisali da dobijete tu nagradu...
stvarno ste mi smiješni...
i zaboli me ako netko skuži što sam napisao i ako se bude tome smijao... ako dobijem nagradu, ja zadovoljan...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
prodajete se za judine škude...![]()
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
...baš me zanima kako bi reagirali da je umjesto N95 neki automobil u pitanju - mislim da bi 99% ovih, koji pišu nebuloze i pametuju, odmah nasralo brda i dolina samo da ga dobije...
...stoga "Ico"- i sretno, kao i ostalima koji pametno igraju...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Joj što ga... da ne velim kaj. Kao da prodaju dušu đavlu. Ljudi se grebu za besplatno i kaj je tu čudno? Glumatate.
I ja bih nadropio gluposti samo da dobijem kakvu inspiraciju.
dobila 100kn na račun!!
Hvala Vam sto ste sudjelovali u natjecaju i s nama podijelili iskustva koja Vas vezu uz T.Mobile. Vas trud nagradili smo sa 100 kuna na racunu. Vas T-Mobile
LOL...a jel to mogu korisnici koji nisu T-Mobile. Napisati nešto tipa: "Nisam bio korisnik vaše mreže do sad, ali ako dobijem nagradu postat ću vaš korisnik vaše mreže zauvijek"A bolje da mi daju nešto kao iPod Touch + Nokia N95 + Sharp Zaurus SL-C3200 + IBM Thinkpad X61
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks