...
1. to su opcije, tj. isto original tinte s većim kapacitetom
2. zamjenska je oko 40-50kn jeftinija od originala
3. kod tih se cartridgea ne premješta čip
...
Procitao sam stare topice, nisu mi bili pretjerano korisni.
Sad ja vas pitam koji da printer uzmem do 300-400kn.
Uvjet je da ima zamjenskih boja po povoljnim cjenama.
Razmisljao sam o 'Canon PIXMA iP1800, inkjet'.
Dva spremnika sa tintom (FINE Cartridge - PG-37, CL-38 (Optional - PG-40, CL-41).
1. Ovo Optional- to je zamjenska boja pod drugim kodom ili pasu spremnici od drugog modela? Ili nesto trece?
2. Kolko kosta zamjenska boja?
3. Prica se o premjestanju nekakvog cipa. Jel to Plug&Play ili se mora lemit i slicno?
Ako imate jos nesto u igri slobodno preporucite.
Do sad sam imao Canon pa bi s njim i nastavio, zadnji je bio i350.. jos je tu al ne radi, he gave head![]()
...
1. to su opcije, tj. isto original tinte s većim kapacitetom
2. zamjenska je oko 40-50kn jeftinija od originala
3. kod tih se cartridgea ne premješta čip
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
uzeo sam taj canon ip1800. spojio i sve radi, naravno. ima u metrou za 277kn. điberiski je da ne daju kabel koji kosta u vemil-u 111kn (edit: kasnije ga vidio u konzumuza 16kn, 3m. valjda su ovi u vemilu krivo postavili robu ili cijene) znao sam da se ne dobiva al mi to nije predstavljalo trosak jer sam ostavio kabel od starog printera. cak i strujni, kojeg se jos uvijek dobije. sta cu stavljat novi kad je i ovaj dobar.
stede na tak nekim neophodnim stvarima a unutra ambalaze i uputa u jednakoj vrijednosti![]()
dodatno sam uzeo produzni usb za 18kn jer mi je 1,5m bilo prekratko, utor na printeru je s lijeve bocne strane.
primjetio sam da ima kontakte na spremnicima tinte, njih znaci dobijem i sa zamjenskom bojom? a, tak svejedno sad, vrijeme ce pokazat![]()
Zadnji uredio Pacman : 16-04-2008 u 09:55
Bookmarks