Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

razr v8 tele2 mms

Prima mmsove normalno ali nikako ne moze poslati. Ima li netko slican problem odnosno ako vam slanje radi normalno postajte postavke da usporedim s mojima.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered5000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Nokia Lumia 930
    Operater
    bonbon
    Godina
    42
    Bodovi
    8.540
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.540, Nivo: 22
    Bodovi: 8.540, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 21,0%
    Ukupna aktivnost: 21,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam istu situaciju (samo drugi mob samsung x680) i vec tri mjeseca se natezem sa teletom u vezi toga i jos uvijek nitko nezna u cemu je problem...sve sam isprobao od prebacivanja kartice u drugi mobitel(e), od rucnih, automatskih postavki, i iz telca me stalno uvjeravaju da je problem u postavkama i stalno mi ih nanovo salju, da sam ih lose instalirao, pa onda da mi mobitel ne valja, da mi kartica ne valja...karticu sam mijenjao vec dva puta i ta zamjenska kartica isto tako ne salje mms-ove ali ih uredno prima i ide na net...

Za svaki slucaj prvo isprobaj karticu u drugom mobu, nanovo instaliraj postavke, ugasi i upali mob, posalji testni mms i onda pricekaj 24 sata da vidis hoce li proradit...ako to ne uspije nadam se da ces imat vise srece sa sluzbom za korisnike/tehnickom sluzbom(koja se u ta tri mjeseca nije niti jedan put udostojila javit nakon 15 sluzbenih prigovora)
    Nokia 8110-->Siemens C35-->Siemens M35-->Siemens C45-->SE K700i-->Nokia N70&Nokia 1110i-->SE P1i&Samsung X680V-->HTC Touch HD-->Nokia E71&SE G502-->HTC Legend&SE G502

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sim kartica

Hvala na odgovoru, problem je bio u sim kartici, ova koja je dosla s njim ne pusta mmsove, cudno. Probao sam jos jednu noviju tele2 sim karticu, isto zuto-bijelu i opet nije htjelo. Onda idem stavit jednu svoju stariju, crvenu, i mms ide bez problema. Ne znam sto im je s tim simovima, ne zele slat mms cak ni kad ih stavim u druge mobitele. Nisam ih zvao poslije, ne da mi se natezat s njima, glavno da radi makar na staroj kartici.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sprema se RAZR-2
    By BlueDevil in forum Motorola
    Odgovora: 44
    Posljednji post: 20-05-2007, 03:03
  2. SLVR L7 vs RAZR V3i
    By unreal in forum Motorola
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 17-06-2006, 23:01
  3. Zablokirala RAZR V3!
    By Hess in forum Općenito