to su zasad samo glasine.
Ne radi se o v3x, nego baš o modelu zasad zvanom "RAZR 2". Informacije su vrlo šture, barem ovo što sam uspio saznat, ali evo što se zna:
- MPix kamera
- vanjska memorija (misli se na karticu, naravno)
- iTunes
Evo i par slikica (skinuto sa MotoModdersa):
Na prvoj se slici vidi da je skoro identičan trenutnom RAZR-v3 modelu. Na drugoj se vidi u srednjem redu lijevo iTunes ikonica, a na trećoj da je promijenjen logo koji sad stoji ispod zaštitnog stakla (koje štiti i vanjski display), i koji (izgleda) koristi i kao BT-LED.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
to su zasad samo glasine.
Pa baš da su glasine, ne bi bilo slika! Bit će uskoro...
Otkud ti te informacije? Bilo bi super kad bi izašao u prodaju.
info dolazi direkt od amera...provjereno.Izvorno postao Mobyfan-ica
a slike su jasno spy, ali autentične
jel ima možda naznaka koliko bi mogla koštati?
Mislim da je ful prerano za takve informacije kad još nema ni službenih slika.
Pa ja ne vidim baš neke razlike... izgleda mi kao malo modan sadašnji model... (ona plava ledica ispod znaka motorole)... iako nisam stručnjak ni za sadašnji model pa možda postoje još kakve razlike koje bi dale naslutiti da se radi o skroz novom modelu??
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nema to veze, najčešće pobjegnu neke spy slike prije samog predstavljanja modela. Sjetite se samo SE-ova i problema koji su bili zbog njihovih 'preuranjenih' slika, pa nam je dr. Šunka pisao na forum... i naravno ispostavilo se da su slike bile OK. Isto kao i za K750i, tu su na forumu govorili da nema šanse da su to slike od tog modela, pa se pokazalo da su bile...Izvorno postao frish-KI
Treba takve stvari uzeti sa rezervom, niti skroz vjerovati, niti ih odmah odbaciti...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a sve će se uskoro znati...
Možda će se na RAZR-2 veća pozornost posvetiti funkcijama, proširenju memorije, novim mogućnostima, većoj rezoluciji kamere, blicu i slično...nema razloga da toliko mijenjaju izgled, jer je sadašnji RAZR zbilja atraktivan i predivan, a nešto što je dobro i prolazi na tržištu ne treba se mijenjati...osim toga, što se tiče stakvog slim dizajna i laserom rađene tipkovnice, mislim da RAZR nema pravog konkurenata (barem ne na ovim prostorima)...
Bom Chicka WahWah
Ma ne, mislio sam na pitanje oko moguće cijene samog uređaja. Mislim da je za to malo prerano.Izvorno postao whiteboy
Koje spy slike? Koje glasine? RAZR 2 (V3X) je skoro spreman za trziste...
Evo dokaza...
![]()
![]()
![]()
...DA, DA, ZNAM DA SAM LEGENDA...
P.S. Ima jos puno slika na Internetu, dovoljno malo strpljenja i nadjes i atomsku bombu...![]()
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
Mobitel izgleda pre*ebeno!!! Malo je veći od svog prethodnika, ali zato to odobrava niz novosti i funkcija...
Bom Chicka WahWah
Malo smo se ugojili britvo...
To jednostavno više nije Rejzr... Znam da napredak ima cijenu, ali predebel je za 'rejzra'.
Uhhhhh...
Ekipa, ovo gore je v3x!!! To je totalno nešto drugo od onoga o čemu pričamo u ovom threadu. A to je RAZR-2.
Dakle, V3X je mob koji dolazi, kako WB veli "malo udebljani RAZR", sa 2MPix kamerom i VGA kamerom (videoCall), itd.
A ovo što se u ovom threadu spominje je RAZR-2, koji je po dimenzijama IDENTIČAN trenutnom v3-RAZR, a razlike (izvana) je ta LEDica. Točka. Ona bitna razlika je iznutra, a govori se o eksternoj memoriji (što će reći TransFlash kartici), plus manjebitamn (IMO) dodatak iTunesa.
Uz mrvicu čitanja prvih 5 riječi prvog posta bilo bi jasno o čemu je riječ:
Izvorno postao BlueDevil
Izvorno postao BlueDevil
![]()
![]()
![]()
![]()
sorry, klanjam se, neznam citati![]()
nisam bas neki moto fanatik pa sam mislio da je to novi razr... no, izgledaju dobro oba dva![]()
Bože dragi! Mjenjat v3x i razr2... A čuj, desi se svakome!![]()
lol![]()
ne znam za vas ali meni je v3x ružan........
I'M SUPERMAN!
A je, tu se i ja moram složit... Nije to više to. Ovaj v3, srebrni ili crni (ili pink, for all it matters) je baš... onak, design je stvarno vrhunski. Ako dodaju tu eksternu memoriju kako se priča (RAZR-2) onda bi to bilo to. A ovaj v3x je nekako... ma nije. Jednostavno mi nije lego' baš![]()
pre debel je da bi bio razr...
Kaj znaci memorija ak bude opet tak spor softver..jel zna neko po tom pitanju kaj se radi na v3x?
Bookmarks