nabavio sam igru tek toliko da vidim malo kakva je, ali inace to ne igram.inace svidja mi se sto se moze vidjeti sto se dogadja na terenu.*
Football manager 2007
http://www.footballmanager.net
Jeli ima ovisnika forumasa ? ja sam navucen na ovu igricu ko cigance na tresnju
Igram sa Inter Milan i vec sam sezoni 2010/2011
btw. ima neki hrvatski website ili former YU gdje se moze discuss FM
nabavio sam igru tek toliko da vidim malo kakva je, ali inace to ne igram.inace svidja mi se sto se moze vidjeti sto se dogadja na terenu.*
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
meni treba stic za koji dan,kakav je prikaz utakmica 2d sa točkicama ili 3d
Ja igram CM 03/04 i sad sam u 2007 godini, nisam normalan![]()
evo nabavio ju ja jucer pa da napisem malu recenziju ,prvo ucitavanje igre je brzo za razliku od prijasnjih nastavaka,uzeo sam barcu prvo sto sam primjetio da nema slika igraca, transfer budget 5 milja ako je to realno onda stvarno,u ovom menageru skauti ipak nesto rade,tak ja otidem do glavnog skauta da vidim kakve mi on igrace preporucuje,villu,vincentea,riquelme prvo sto am si pomislio da me zajebava pa valda treba trazit mlade igrace a ne tamo neke koji vrjede 50 m,mecevi su tezi nepada puno golova, i glavna i najbolja stvar partnerstvo sa drugim klubovima,vak to ide ja kazem klubu da mi nadu partnera tj, klub,i oni meni ponude par slabih klubova(ternana,treviso,reggina to su meni preporucili)i ja uzmen regginu,kad oni oce prodat igraca prvo mene pitaju hocu ih ja kupit a ja njima saljem malda igrace ili igrace koji mi netrebaju na posudbu zanista para ali ih mogu opozvat kad ocu.asisten menagera sad tebi daje savjete oko vodenja,poboljsan je teem talk,vise opcija
i vise opcija ima oko taktike
Ja poceo neki dan s Man Utd-om.
Doveo Defoa, Nanija, Zonnevelda, Del Horna.
Problem je sto klub ne daje novca![]()
Forumaš godine :)
ja igram sa juveom na sezoni sam 2009/10 i osvoji sam jednom serie a,b jednom bio 2 osvoji 2 puta cup jednom dok sam bio u serie b i tako se probio u europu ali nisam prezimio tamo i napokon osvojio ligu prvaka ove sezone
doveo sam torresa za 50 mil eura,kerlona za 10 mil eura,colochinia za 30,moutinha za 40,bojinova za 8,deislera za 5,van den borrea za 10,kompanyia za 30 i igra je super jos mi nie dosadila
greska... ti si mogao rjesit neke igrace i kupit david villu za 35mil [buyout] treba ti neki dobar napadac...Izvorno postao sezam-picika
ja igro sa interom dok nisam postao #1 u hall of fame
no sad igram sa Borussia dortmund, sezona 2009/2010
osvojio ligu 3 puta, kup 1, i guess league cup 2
najveci uspjeh u ligi prvaka - polufinale u trecoj sezoni, izgubio od chelsija na penale 3-4
BVB
Balance - 16mil eura [ dug 150 mil ]
transfer - 450 k eura
kupljeni igraci - Ustari, Marcelo, Ratinho, Guardado [must buy] cardenas [free] soldado [free] volpato [free] Millan, Vecchio, Pineda, Garay
trenutna vrijednost tima 263mil eura [ zadnji put kad provjereno ] pocetna vrijednost 96 mil
ja igram demo te igre , i ograničen sam na englesku ligu , pa sam uzeo manchester . za sada mi je to dosta , kad mi dosadi engleska liga , otić ću i kupiti cijelu .P.S koje dobre mlade igrače predlažete
evo upravo instaliram igru . dosadio mi je demo , čovjek se jednostavno ne može ograničit na jednu ligu .![]()
izgubih od milana 1-3 u ligi prvaka
igra je odlična , puno bolja od 2006
jas sa juveom u 2012,5 sam u ligi i igraci mi nekontrolirano dobivaju crvene
![]()
ja vec neko vrijeme igram... s Dinamom... obozavam FM vec godinama (jos od CM-a)
koji je po vama najbolja momčad u igrici, ja mislim da je to ovako: buffon, lahm, sergio ramos, john terry, ashley cole, gerrard, lampard (iako tu ima mnogo igrača), aml- ronaldinho, amr- messi, villa, henry. Po meni je to jedna od najboljih iako naravno ima još stotine odličnih kombinacija.
ima i hrvatski site o FM-u: www.cro-manager.com
Tamo imate i patch za skinut
jel ko stavio taj patch jel dobar,pitam zato ak nevalja da ga neskidam
ja sam stavio i bolje je s njim jer ispravlja vecinu gresaka,al treba ti crack za njega.
ja igram sa Segestom, osvojio drugu ligu, i sad se zilim u prvoj.. s tim da je problem da nemrem kupiti nijednog igraca neg se moram nadati da ce potpisati za mene na kraju sezone..
tak je zanimljivije...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
ja igram sa chelseom i arsenalom i odlični su uvijek pobjedim
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Kad sam poceo sa Chelsiem dobio sam odmah na raspolaganje 70 000 000 funti,najveci budjet koji mozes dobit u igrici jer ovaj Abramovic ne zna di ce s parama i ako nikog ne kupis u prijelaznom roku Abramovic ti sam kupi,jos ti uprava inzistira da kupis nekog "masnog" igraca
i reci mi koja je fora igrati ? imas najjaci team i najvise para... to je pravi izazovIzvorno postao Diacto
It's nice to be important, but it's more important to be nice
nema gusta sa najjacim klubovima evo ja vec duze vrijeme igram sa portsmouthom,oni imaju dosta para na pocetku
doveo:
marcela
eduarda
modrica
guardada
higuaina
kompanya
van den borrea
kerlona
vidica
pletikosu
kaspera scmichela sve to u pet sezone jednom sam bio3,dva puta 9,jednom 4 i jednom 1,te sam godine osvojio kup uefa
Ja sam poceo sa Osijekom sezonu, zavrsio sezonu prvi, stizu mi poruke da sam dobio 11 miliuna na kraju sezone, 11 miliuna od prava za prijenos na TVu itd..
Kad pogledam financije, nista se nije povecalo, sve je ostalo isto...
Nek mi netko pojasni na koju foru ??? Jel se to jos nekome dogadja ili samo meni ?![]()
to i mene zanima npr novi od LP se isto nigdje ne vide
Bookmarks