evo ja cu prvi
slucaj trgovine http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15932
naravno u subotu se doticni ne javlja na mob
a nije se ni pojavil na dogovornenom mjestu!!!
kinfa:evo otvorio sam ovu temu kako bi mogli reći kako je koja transkcija prošla, da se vidi nekakva black/white lista usera
Zamjena za bonove (novac na racun) obavljena sa strane @kideg-a prosla izuzetno korektno!
Znam da je off topic, ali za sve koji budu u buduce poslovali s njim da znaju!
Pozdrav!
Zadnji uredio Zabac1 : 17-06-2006 u 19:42
evo ja cu prvi
slucaj trgovine http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15932
naravno u subotu se doticni ne javlja na mob
a nije se ni pojavil na dogovornenom mjestu!!!
Zadnji uredio kinfa : 11-12-2005 u 21:51
e,stvarno mi je zao
nisam mogao doc jer sam morao ic u kutinu imao sam nekih problema a nisam uzeo mob
jos jedanput se ispricavam
znam da je to bilo jako neodgovorno od mene al eto desilo se
jos jedanput moje najdublje isprike
znam koliko to zna kostat zivaca kad se snekim dogovoris a on ne dojde pa neznas dal da ga cekas ili ne
oprosti jos jednom stvarno mi je zao i neugodno zbog ovoga
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Evo i jedan primjer neuspjelog dogovora, david_ri nije si dao truda procitati sve postove u topicu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16025, pa sam se malo vozikao na relaciji KC - Vž utaman, ponudio se platit pola troškova goriva, ali ipak.... Stoga savjet, procitajte sve postove topica koji vas zanima, uštedjet cete sebi i drugima vrijeme i novac.
budući da me se proziva, red je da se obranim. stvar je da sam bio zainteresiran za T28, za kojeg se navodi da ima mašinu od T20, ali se nigdje ne spominje šaraf koji viri iz kućišta........i zato sam odustao, a u datom trenutku nisam htio tvrditi da sam u pravu, jer nisam bio 100% siguranIzvorno postao dbogdanic
I'M SUPERMAN!
Prodaja V525 M. NeMec je prosla izrazito nekorektno s njegove strane i smatram se prevarnim. Tko od njega kupuje molim veliki oprez!
V525 pod garancijom kao nova sačuvana, radi na sve mreže, odlična. Čk. 600
kn.
dogovr je pao za 550kn + posratina na pola.. kad ono stiglo mi da moram platiti 610kn za cjeli paket.. sto sam odbio dok mi on nije uplatio 20kn na moj racun, kad sam podigao, telefon je bio dobar s unutrasnje strane, ekran bez ogrebotine, ali vanjski dio PUN ogrebotina na vanjskom displeju i velika ogrebotina sastrane na vanjskoj masci.
buduci da se smatram prevareim on mi je obecao jos uplatiti 15kn na moj racun sto do sada nije napravljeno..
Bilo je nekih transakcija između mene te kitsata i turanda i moram reci da je sve proslo u najboljem redu
ja mogu reći dA je sve prošlo dobro između Smogovca i mene..
malo je kasnio ali nema veze..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
i još ti nije dao 15 kn?
ne nije, niti nece..
Sve sam ja platio. 15kn odmah
Kako da staim sliku na forum?
Odmah sam uplatio 20kn.
platio je 20kn jos treba 10kn plaitit da mi plati polovicu postarine koja me docekala
postarina je 60kn izasla.
ne trebas se hvatati za slamku da si platio 20kn, to jesi, jos fali 10kn.
Bilo bi mi zadovoljstvo da me tuzis!
http://img513.imageshack.us/my.php?i...52500919tu.jpg
Zadnji uredio kinfa : 24-12-2005 u 22:30
Evo ti sada, to su na posti ispunili pred mojim ocima.
Jos su mi rekli da je postarina 38,90kn a zasto kao tebi dosla jos 20kn vise, nisam ja kriv, mozda si se zamjerio postaru...
ne zelim u detalje
pa posto si moju sliku prakticki..
gle da razjasnimo..
znam da si ti platio 40kn,
ali ja sam moro jos 20 dodati, sto po nasem dogovoru ti trebas platiti jos 10kn
nisam ja kriv sto si ti poslo najskupljom mogucom dostavom u HR,
kao sto @Krompirko kaze vjerojatno je posta kriva, ali zasto bih ja snosio cjelu krivicu poste?
budi fer i uplati 10kn i kraj rasprave..
Ali kako da ja znam da si ti platio jos 20kn kad sam to i ja mogao gore u kut napisati, a kad se zove na postu oni tebi kazu da ja moram znati zasto jos 20kn tako si reko. I tu mislim da nesto mutis, jer ja neznam o tom nista.
oni meni nezele davati povjerljive informacije o tvom slanju, zato moras ti nazvati da bi saznao sve o tome. ne kazem da znas ista o tome. mozda su oni pogreskom zaracunali 20kn..
mozda da ih nazoves bi dobio povrat 20kn.. al tebi je ljeno nazvat njih..lakse ti je tu se prepirat samnom vec njih nazvat i saznat cjelu istinu..
PS. da mozes smislit.. bas sam ja napisao 609,03
uostalom kako bih pogodio tocan iznos koji oni imaju u kmpjuteru.. nazovi ih i pitaj jel imaju iznos 609.03.. i vidjet ces o cemu se radi
nemoj meni prigovarati..vec ih zovi da cujes zato je 20kn vise..i mene to zanima.
Jesi podizao paket u pošti ili su ti ga na kućni prag donijeli?Izvorno postao khideg
u pošti na salteru.
da se ne radi o 10kn vec bi te tuzio davnih dana.
al opet, da se radi vise od 10kn, ne bih nikada podigao paket.. tako da ove rasprave ne bi ni bilo.
nista.. nek ostane sad ovako..
UPOZORENJE ostalima..Ne kupujte od M. NeMeca nista osim licem u lice..
![]()
Daj khideg ja ću ti dat tih 10 kuna...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nije cilj da mi TI das 10kn vec ON..
on me prevario..
ako je dogovro pola postarine onda je dogovro pola.. ne 30%..
dakle duzi mi 10kn.
Ma OK, kužim te ja...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks