takoderIzvorno postao ExCenTric
![]()
takoderIzvorno postao ExCenTric
![]()
iPhone 5s 16 GB
Evo poslao mob Silvanu prek HPexpressa sad ga cekam da mi se javi izgleda da je vanida da potvrdu uplate na tekuci
, ah taman se javia sad meni se cini da cu biti zadovoljan
![]()
Zadnji uredio B@re : 30-08-2006 u 17:57
Izvorno postao magarac7
potpisujem... potpun laz.. meni je stigla ponuda za neki simens, neka banka bila divlja... nepostojeci broj i sve... odusto odmah,, malo se dopisivo s tom zenom, i reko da psalje lovu da sam ja kao poslo stvar ali od love nsita..
zabroavi to..
He he..kad smo kod tih egzotičnih, meni nude za n6610, $1200![]()
Al naravno, nista od toga..
Kak uopce mozete nasjesti na to i ici provjeravati ? ja sam za v3 dobivao 800 dolara i dobio jedno 10 mailova ali svi su u smecu zavrsili .
I meni se je javila kad sam prodavao komp i nudila mi 20usd na moju cijenu samo za matičnu ploču, koja je kao nova koštala oko 400kn. Samo joj napiši hvala, ali ne hvalaIzvorno postao magarac7
![]()
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
a joj...znaci to je to...meni je bilo cudno kad sam vidio da mi stranci salju ponude za p910...svasta![]()
- poslovao sa MadMatax, sve OK, poslao mi unaprijed M2 karticu da isprobam, kasnije sam mu uplatio na racun. Preporuka![]()
- poslovao sa Stric Dobby, isto sve u redu. takoder preporuka![]()
iPhone 5s 16 GB
Trgovao s Nokmanom, sve preporuke![]()
poslovo sa boss212,za mene je sve preslo ok,ne komentira nista nadam se da je zadovoljan.
Sve super sa kolegom "Stric Dobby".
Moja preporuka.
Nadam se da će i kod njega sve dobro proći.
trgovao sa HOC-om takoder zadovoljan, moja preporuka![]()
Observer,Izvorno postao observer
sve super, kako sam rekao dobio sam vise nego sam ocekivao ,
Imas moje postovanje
Ne kupujem ništa više.
Imatic,Izvorno postao imatic
moja zena ti prijeti da ce te ubiti zbog ovih zvucnika,
spojeno na PC, ubija armature na nosivim zidovima, i ubija moju zenu u pojam,
ukratko,
svaka cast majstore, zvucnici su odlicni
Ne kupujem ništa više.
SuperIzvorno postao Stric Dobby
rekao sam ti da su odlicni
![]()
iPhone 5s 16 GB
imatica se ne mora ni spominjatiIzvorno postao imatic
![]()
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
OK, thanksIzvorno postao MadMatax
![]()
iPhone 5s 16 GB
Trgovao s Boss212, po meni i više nego odlično![]()
Tommek potpisujem![]()
Trgovina sa članom El Niño - posao prošao uredno, malo nas je administracija zezala, ali sve u svemu odličan![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Trgovao sa clanom: Rebbit
Sve je proslo u redu!
Poslovao s članom Maniac sve prošlo odlično preporučam![]()
poslovao sa članom prof. immortalis. zasad je sve ok. navecer dobivam mob pa cemo vidjet.![]()
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
s brbom proslo sve ok
Bookmarks