Ovo pisem jer sam zamalo kupio K1...
Gledao sam na gsmareni i jedino po meni je bolja kamera,i vanjski display na K1,a drugo je tek malo modernije izvedeno i to je sve...
Imam V360 staru godinu dana,otkljucanu putem TP-a,nabrijanu s Yuet 1.9a MP-om,sa nekim editiranim SEEM-ovima,sa pojacanim gain table-om,s zvucnikom od V525 koji se dosta jace cuje,zatim kartica od 512 MB (meni dosta),dosta Java aplikacije koje mogu cesto posluzit,iTunes,novo origigi kuciste,i otklonjen svaki trag Vodafonea... Sve u svemu,sami maximum kojeg moze dosegnuti ovaj mob. Sinoc sam svoju V360 skoro prodao za 400kn (idiot,ne bih si nikad oprostio),jer sam dobio nekakav popust za K1 i dobio bih je za 750kn. Jutros doznao da je ima frendica,pa otiso do nje,i uvjerio se da K1 nije ni sjena V360.
Sto vi mislite...? Koji je po vama bolji?

Odgovori uz citat

Ne zelim je jer mi dizajn i kamera ne igraju toliku ulogu,a posto sam cesto u ekstremnim poslovima,jednostavno mi je razbit mob pa si ne bih oprostio... Druga stvar,ne moze se moddat koliko i v360,a da je mazim doma godinu dana dok ne prode garancija,da je ne spajam na komp i cackam i sl,ne dolazi u obzir. Nove mobove ne spajam na komp i basta. Cak ni s napravljenim backupom,jer sam se jednom zajebo,tako da cu ostat na V360...

Bookmarks