Ako je modem u router modu onda ne trebaš kreirati novu vezu,samo podesi IP adresu svog kompa u TCP/IP propertiesima od LAN mreže koju imaš i pod default gateway stavi adresu preko koje se logiraš u gigaset. (192.168.2.1)
Formatirao sam komp. Spojen je sa Lan kabelom sa routerom Gigaset 555. Router je podešen i uspješno spojen na internet i non stop je online. Komp sam uspio spojit bežično no tako ne želim. Sada ljepo kreiram adsl vezu u networks connection i ništa. Jel potrebno podešavati što u Internet Protocol (TCP/IP), meni stoji da je obtain automacly. Možete pomoć?
Ako je modem u router modu onda ne trebaš kreirati novu vezu,samo podesi IP adresu svog kompa u TCP/IP propertiesima od LAN mreže koju imaš i pod default gateway stavi adresu preko koje se logiraš u gigaset. (192.168.2.1)
Problem je ovaj. Meni se u network connection nalazi samo jedna ikonica LAN i prekrižena je malim crvenim križićem i piše da je network cable unplugged. Također kad idem u comand promp upisat ipconfig nema ništa , piše nešto media disconnected. Nema ove tri adrese koje imam na bežičnom spojenom laptopu.
Ja ustvari uopće ne mogu pristupit modemu a kamoli internetu sa ovog stolnog računala iako je kabel prilkjučen. Kad ovaj kabel (LAN) priključim komp ništa ne prepoznaje niti se mjenja.
Imam osječaj da će mi ova nedostupna služba u t-com reć kako mi mrežna kartica ne valja ili nije instalirana i doviđenja.
jesam , i uninstalirao bežičnu karticu. Ne znam jel treba što u modemu promjenit. Modem je zaštičen al to se ne tiče žičnog spoja. Stvarno ne znam koji mu je *****.
Inaće jel moguće ovaj modem palit direktno ono kad za spajanje su potrebni user i pass . Pališ i gasiš kao modem. Inaće nikad nisam tako koristio ovaj modem uvjek je bio online.
Pogledaj malo ovdje, mozda ima koja caka...
http://www.t-com.hr/privatni/kzona/p...bir_opreme.asp
Tu skini upute za instalaciju, mozda pomogne...
http://www.t-com.hr/privatni/kzona/p...djaji_wlan.asp
Zadnji uredio melody : 15-12-2007 u 22:45
Bookmarks