Može lock...
promjena adaptera, nekim čudom, sve rješila, makar sam već par puta probao isto
Dakle, stvar je sljedeća...
Imam Canon Usb Wlan adapter (stick) koji je spojen na desktop računalo te Linksys router..
Događa se da desktop računalo jednostavno neće očitati taj router kao network, znači nema ničega u View Wireless Network, što mi je jako čudno s obzirom da moja ostala dva računala sa integriratim wlan karticama (laptopi) prepoznaju bez brige i nema ni najmanjeg problema.
Sad, mučim muku, shvaćam da najvjerovatnije stick ne valja..što mi je isto čudno, jer trenutno pišem spojen na drugi router pomoću istog sticka..možda kakvo rješenje problema???
Trenutno imam obadva routera uključena, čisto da vidim, da li će ovoga drugoga prepoznati, ali nažalost ništa..
Probao sam ga čak i ručno spajati, također ništa..
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Može lock...
promjena adaptera, nekim čudom, sve rješila, makar sam već par puta probao isto
...taj (vjerujem da je riječ o Canyon, a ne Canon) adapter ima ponekad problema i vjerojatno si ga dobio s T-com DSL-om...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
naravno canyon nisam ni gledao šta sam napisao...
ma nisam, kupio sam ga posebno, no vjerujem da on nije tako veliki problem, koliko usb kontroleri...e sad..pitanje je..
...vjeruj mi problem je...jako su loši i brzo odlaze...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ah...tehnologija...
budem si posudio dlink od frenda da isprobam...dođe 300kn negdje kupio bih si ga ja već, ali moram prvo vidjeti da li je stvar u tome ili nije...
Bookmarks