Naravno da su kompaktibilni!
Kaze slijedece:"SD/MMC card expansion slot"
Znaci da je samo bitna vrsta kartice a ne njena velicina!
dali znate mozda da li je Kodak Easyshare c763 kompaktibilan sa memorijskim karticama vecim od 1 gb, podrzava SD standard kartica
gledao sam na stranici od kodaka ali tamo ne pise kolika je najveca memorija kartice koju podrzava fotic pa ono ...
pa sad ako netko zna, il je cuo ili probao molio bih za pomoc da bezveze ne kupujem karticu ak ne moze u fotic.
hvala
Naravno da su kompaktibilni!
Kaze slijedece:"SD/MMC card expansion slot"
Znaci da je samo bitna vrsta kartice a ne njena velicina!
FORD FOCUS RS500
I like it!
znam da da je taj standard kompaktibilan al dobro valjda ce bit i kartica ta, nadam se
pozdrav,imam olympus fe-110,s njim sam dobio olympus xd od 16mb,jucer na auto show-u sam shvatio da mi je to premalosad me zanima dal mogu uzet neku od drugog proizvodjaca,ove olympus xd nisu bas jeftine,512mb bi mi bilo dosta..eto,pozz
![]()
gidi jap!
Upravo, kako je vec i nevedeno u proslome postu.
Mozes kupiti karticu bilo kojega proizvodjaca, i odgovarati ce jer su memorijski formati standardizirani.
Jedino pitanje koje se moze postavljeti prilikom nabave kartica jest podrzava li odredjeni model kapacitet kartice koja se dobavi (jer odredjeni modeli, mahom starijega datuma proizvodnje, ne podrzavaju kartice velikih kapaciteta), lai u tvome slucaju smatram kako te niti to ne treba brinuti jer je kapacitet od 512 MB gotovo sigurno podrzan, na spomenutome modelu.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
aha..ok,hvala na odgovorima..
gidi jap!
Znam da nema baš veze sa temom ali MOLIM VAS prestanite pisati komPAKtibilnost jer nema veze sa kompatibilnosti tj. takva riječ ne postoji.
Da. Ili je kompaktnost ili kompatibilnost. Što nema veze jedno s drugim.
Inače, današnji aparati primaju kartice do 2Gb. Pitanje može biti možeš li staviti veću od 2Gb.
Sony SLT-A77, A900, Sigma 18-200, Minolta 50/1.7, Samyang 8mm, HVL-F56M, Arax 35/2.8 T/S; 80/2.8 T/S
Sony 24-70ZA/2.8, Sony 70-200/2.8G, Sony 16/2.8, Sony 50/2.8 makro, HVL-58M (2)
Bookmarks