Ne uspjevam nikako naći niti u garanciji niti na web stranicama može li se laptop zamijeniti ako ima mrtvi pixel, pa ako tko zna...![]()
Ne uspjevam nikako naći niti u garanciji niti na web stranicama može li se laptop zamijeniti ako ima mrtvi pixel, pa ako tko zna...![]()
Nisam siguran za acer, ali meni su rekli u servisu za asus-a da treba biti najmanje tri mrtva pixela.
Vjerojatno je isto ili slično i kod acera.
Koji bilo!
ja znam da ti nece nitko na jedan mrtvi pixel mijenjati, mora biti minimalno 3 u blizini određenoj i tek onda je to moguće
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Evo na mom garantnom listu piše nešta ovako:
Ako zamisliš da je ekran podijeljen na 9 dijelova, te ako u jednom od tih 9 dijelova imaš 3 mrtva pixela, dobivaš novi laptop ili ako u središnjem dijelu imaš samo 1 mrtav pixel....
također: pod pojmom mrtav pixel se smatra samo pixel koji ne reagira u svom kompletu kojega čine 3 manje točkice...
znači ako ti je mrtav pixel bijele boje, on nije mrtav, ako je crvene nije mrtav, ako mjenja boju nije mrtav, samo ako je crn...
Onda ništa. Moj je zelen i u donjem lijevom dijelu ekrana je. Nije da mi smeta, samo me zanimalo. Hvala na odgovorima.
Bookmarks