Fora, ali KU990 je puuuno bolji
Najnovija "Prada" je stigla. Radi na WM6 i navodno je kao rezultat suradnje LGa i Microsofta nastala kao direktna konkurencija Iphoneu.
Njemački vodafone i t-mobile ga već imaju u ponudi a cijena bez ugovora je oko 500 Eura
http://mobile.qzizp.com/lg-ks20-review/
![]()
Zadnji uredio Alienware : 07-01-2008 u 22:47
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Fora, ali KU990 je puuuno bolji
Što se kamere tiče sigurno, ali za one koji vole WM telefone..... konačno nešto stylish
Sad samo predstoji teška odluka prije božića... HTC Touch Cruise ili KS20.....
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
po obicaju iz LG-a dolazi jako lijep mob,ali pored KU 990 ne dolazi u obzir.
to je tocno,ali uvijek vise gledam LG kao mobitele koji su okrenuti multimediji i nekako tesko mi povjerovati da ce poslovni korisnici kupovati LG pa s te strane mi je i KU990 bolji izbor.
KU990 mi je ljepši i ima bolju kameru, ali po ostalim mogučnostima je KS20 bolji, ima windowse i niti jedan dummy se ne može s time mjeriti. Ali pošto windowse imam na tytn-u uzet ču KU990, mob ima sjsjan dizajn, odličnu kameru i baš mi ljepo izgleda.
PREDATOR
jel netko ima pradu ,ako da,onda kako je zadovoljan mobom
wm nije ništa toliko posebno,a koliko sam pradu imao u ruci,nije nikaj posebno mislim onak:&,a ovu sam na par slika ulovio i izgleda odlično al ipak,viewty :..![]()
Imao sam Pradu i nije loša.Međutim viewty je 2 klase iznad.
A KS20 je ipak nešto drugo.
nekima potrebno a nekima ne igra nikakvu ulogu,dok je nekima tu tek dtollko da mogu reć,al moj ima wlan
Bookmarks