zvao operatera i kaze da ne postoji usluga video poziva! nije li to sramotno?![]()
zvao operatera i kaze da ne postoji usluga video poziva! nije li to sramotno?![]()
VK 1010-IO
jest sobzirom da prodaju telefone koji podržavaju tu opciju i kodirani su na njihovu mrežu (npr. 6288 koji nemoš sam tak dekodirat) time ta opcija postaje bezkorisna...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
mislim funkcionira 3g i edge pa bi bilo logicno da imaju video poziv, razocarao sam se. isto tako kao sto si naveo, jako je glupo sto nude mobitele koji imaju podrzan video poziv kad ih mreza ne podrzava![]()
jazavci
![]()
VK 1010-IO
video poziv im je u razvojnoj fazi, službenici tu i tamo mogu probati nazvati, ali za korisnike još nije omogućeno
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
za sad to imaju samo vip pretplatnici, t-comu bi bilo dobro da kad već tako kasno stvara tu opciju da ju odmah napravi za obične korisnike (ne pretplatnike) i time bi se izdignula iznad vipa ali nevjerujem.
a s druge strane: tko to koristi???
ja sam probao jednom sam da vidim dal radi... još je previše ograničena ta opcija video poziva, neće još dugo kod nas zaživjeti video pozivi kao normalni pozivi...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
ograničena je samo zato kaj je dosta skupa
ja sam je dosta koristio, pogotovo prvih mjesec dana kad sam imao za potrošiti 130 kn koje sam dobio kod potpisivanja ugovora
stvar je ok, samo je malo skupa za naš standard
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
kad su bili video pozivi, nije bilo interesa...zbog toga su ukinuti...do daljnjeg...
i to nije jadno...
da li itko imam kakvu informaciju oko toga hoče video pozivi bit moguči kod t-coma u skoroj budučnosti???
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Jedina mogućnost za sad je snimiti video i poslati ga preko mms-a.
Nije real-time, ali ako kome treba tak nešto kao video pozivi, nek se posluži ovom "cakom".
@ such-du:
hehehehehehehehe
@ mario92:
e pa da to je zgodna caka u puno je jeftinija od video poziva.
iako evo koristio sam video pozive par puta i zgodna je stvarčica pogotovo kad zoveš ljude iz drugih gradova koje dugo nisi vidio.
@ bbbrljo:
imaš pravo, zbilja je preskupo...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
najgluplje je to što je proizvedeno gro telefona koji imaju dvije kamere a druga je neiskoristiva ako se ne radi o video pozivima. recimo 6288... mislim tel ima dvije kamere a nemožeš sekundarnu upalit ako se ne radi o video callu..
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Zanimljivo da kad stavim novu Simpa karticu u UMTS mobitel, on javlja da je to USIM, dok za nove Vipme i Tele2 kaže da je SIM.
Znači nemaju video poziva....a uzalud meni kamera za video poziv i podržavanje 3g mreže kad ništa od videa....
a uvjek sam to htio isprobati samo kaj niko nije imao video poziv...kad imaju bedastoće od mobitela..a i sada vidim da se ne može....
Bookmarks