stavio sam software od V600 na svoju V525 al nema nigdje videa. Jel treba i flex za to il?????
stavio sam software od V600 na svoju V525 al nema nigdje videa. Jel treba i flex za to il?????
Video se samo može gledati, ne i snimati.
pa jasno, al gdje je folder filmvoi il slično, gdje ćeš ga stavit na mobitel????
Za to rebaš ili flex ili seem-editom uredit postojeći flex.
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
pa mdao sam flex sa seem editorom, al opet nema nigdje foldera "video" ni ništa???Izvorno postao ihaladin
Ajmo polako... reci koji si flex/flash stavio, pa da vidimo gdje je zapelo. Ja sam prvo bio stavio 38R sa http://coma.fsb.hr skupa sa F9 flexom. I video folder se pojavio u multimedia folderu sam od sebe...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
imam oriđiđi flex a flash je 4AR.Izvorno postao BlueDevil
Možda sam krivi seem skinuo pa editirao![]()
Hmhmhm... Koliko se ja sjećam, nije to u seemovima. Ali nisam 100% siguran. Koliko se sjećam, postoji mma_ucp file koji je zapravo meni. Njega bi možda trebalo editirat.
Ovako - poslao sam ti svoj mma_ucp file na HotMail koji si dao.
PRVO BACKUPIRAJ SVOJ mma_ucp SA MOBA!!!
A onda ga pregazi sa mojim, pa restartaj mob, pa da vidimo jel' ima kaj...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
s kojim programom skinem taj mma_ucp file, imam ih sve osim VictorGsm-a pa samo reci s čim i kako.Izvorno postao BlueDevil
zahvaljujem
Imas na www.mobil.hr link za vMobil. Tu su editirani SEEM-ovi,dodane neke mogucnosti a medju nijma i gledanje videa. Za to ti treba P2kmanager i 5 minuta posla...
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Bookmarks