Meni nije slao mailove na vipov mail do jučer (da mi automatski dođe i na mob), pa sam vratio na gmail i radi..
Eto ne radi mi ta funkcija da me forum obavijesti na mail čim dobijem novu PM ili kad bude novi post u temi koju pratim, a u kontrolnoj ploči je sve označeno. Inbox mi je napola pun! Šta treba napraviti?
Meni nije slao mailove na vipov mail do jučer (da mi automatski dođe i na mob), pa sam vratio na gmail i radi..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Provjeri da nisi blokirao pop up prozore. Ako jesi onda ti obavijest ne može ni doći.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Niti meni ne dolaze vec par dana na e-mail.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
istina, i ja sam primjetio da mi stignu poruke a više mi ne iskače obavijest.
Opisano u ovoj temi je primjeceno i sa moje strane i o tome je obavijesten Joker.
Dakle, radi se o tome da vam izostaju obavijesti na defaultni e-mail sa kojim ste se registrirali na forum o prispjecu novih privatnih poruka.
Zasto se isto dogadja...meni je trenutno misterij, ali nadam se da ce Joker znati vise!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
kod mene sve uredno radi - i to nažalost, jer ne želim da mi stižu obavijetsti na nekad da vno pretplačene teme, koje sad kad ih netko podigne, dolaze obavijesti na mail. vrijeme - točno u 00:00, i to ne bi bio problem da nemam prosljeđivanje mail-ova na sms, pa onda kad u 00:00-00:03 jedno 10-ak komada sms-ova zaredom, dodje mi da ga prišarafim u zid![]()
ma meni to isto ne radi i to vec duze vrijeme.
meni OK radi. imam prebaceno gmail -> sms pa mi na mob stigne sms o poruci
iPhone 5s 16 GB
Ja sam od neki dan to primjetio i još uvijek ne radi, a nisam ništa prčkao po postavkama niti mijenjao e-mail.
meni radi normalno...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Još uvijek nismo došli do zaključka u čemu je problem? Jel neko od admina uopće zna za ovo. Kako riješiti ovaj problem jer već mi to postaje iritantno što moram malo-malo pa osvježavat stranicu da vidim jel ima koji novi post ili PM.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Evo, danas mi normalno stizu te obavijesti.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Baš sam i ja htio reć da sad sve ok.
sad vec dugo ovo opet nije bas u funkciji. radilo smao 3 dana.
također i kod mene sve uredno radi.
Opet već oko 2 tjedna mi ne rade te obavijesti, niti za PM ni za teme ali to sigurno nije do samog korisnika jer ja koristim forum i na poslu i kod kuće na dva različita računala i sa različitim konekcijama na internet. Mislim da to nešto treba popraviti na samom forumu!
niti meni ne radi. imam acc na gmailu
Bookmarks