Naravno da postoji,svaki mobitel sa wlanom moze prek njega ici na internet.
Jedno pitanje...
Postoji li na mobitelima s wlanom (tipa nokije e60,n93,n80) mogucnost bezicnog povezivanja na internet.
Pitam zato jer ej u centru Rijeke besplatan wireless internet, pa da li se mob moze spojiti na to. Hvala!!!
Naravno da postoji,svaki mobitel sa wlanom moze prek njega ici na internet.
Cak i na lokalni ?
Nego, zna netko jos koje uređaje osim gorenavedenih s WLANom?
I na koji se nacin povezuje? Sta ima neki izbornik za to ili kako?
Da,možeš se spojiti na bilo koji AP ako je nezaštićen ili imaš pristupne podatke. Što se telefona tiče,imaš još i E70,E61,N95,SE P1,P990... U menijima telefona imaš opciju za povezivanje na AP,dodavanje istog,bla bla. Uglavnom,lako za pronaći i još lakše za koristiti
ja ispobo sve radi bez greške u RI, staviš da ti pretraži dostupne mreže oni ti pronađe i samo connect i to je to. otvoriš internet explorer i gassss![]()
...FORCA FIUME...
Ima jako puno mobitela s wlanom,evo pogledaj ovdje... http://www.gsmarena.com/results.php3...s=0&sFreeText=
I još ovo :
Ima netko nekakvu preporuku, htjeo bi bilo koji rabljeni uredjaj do 1000 kuna s wlanom, moze biti mobitel, moze biti pocket pc...
Hvala
Nokia 9500 COmmunicator...do 1000kn ti je cijena (iako vrijedi 1400)...mob i naravno pocket pc ujednom
http://www.gsmarena.com/nokia_9500-678.php
ostali navedeni u ovoj temi su 1500+kuna
A baš od pocket PCa ? Oni su jeftiniji....
Mene zanima kakva je brzina otvaranja stranica na tim mobovima? Npr. imam doma bežićni adsl i sad me zanima koliko sporije otvara str nego na laptopu?
Pa i jest...Meni sa Operom i PIE-om otvara podosta sporije nego na kompu, ali još uvijek je prihvatljivo za surfanje.
Ako tražiš mob sa WLAN-om, nećeš naći ispod 1000 kuna, a ako tražiš samo PPC sa WLAN-om onda imaš dosta modela...Uzmi neki sa brzim procom...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Koristim N80 sa defaultnim browserom i mogu reci da sam ugodno iznenadjen!
Sasvim fino moze posluziti.
Stranice uglavnom izgledaju isto kao na kompu, s tim da je naravno ekran manji. Brzina je nesto sporija nego na kompu, ali nista strasno.
Overall, mislim da WLAN sasvim dobro funkcionira, bar na N80.
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
mislim da brzina može parirat 56k modemskoj vezi. sa dslom se ne da mjerit. malo možeš dobit na brzini kad poštelaš opcije browsera.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
...nije vrag da je toliko sporo...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Sama brzina prikaza zapravo nema veze sa vrstom veze, nego cisto sa mobitelom (CPU, mem, engine browsera i slicno).
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
A ima koji do 2500 kn ( rabljeni naravno ) a da je i touchscreen i WM6 ?
Znam da sam jebeno zahtjevan.....![]()
tesko za 2500 TyTn.3000 je najnize sto se moze pronaci.
Ako hoces jeftino, moja preporuka ti je Nokia 9500, imao sam je i jos mi nedostaje, izvrstan mob, od baterije do tipkovnice.
Oko 2500kn, mislim da Vario II je najbolja opcija,ima tastaturu, wi-fi i uredu je uredjaj. ETo ja sam svoj stari zamjenio za N93 i jucer i danas malo surfao, eto sad pisem s njega i isto radi izvrsno.
A po vasem misljenj, koliko je stilus bitan u odnosu na tipke za pregledavanje interneta..?
ja bi na tvom mjestu naradje uzeo p1...Jako malo mu treba ad se konekta na net..Ima odlican software,Touchscreen po meni jedan od najboljih....I sta jos reci...?dizajn je savrsen,Kamera je ko svaka od sonyersicona.
evo ovo je zadnje :
Zanima me sto je najbolje od ovih : MDA pro, VARIO II , QTEK 9000 ili TYTN ?
Bookmarks