Maloprije sam bio pred TV-om i nije bilo nikakvih problema. Znači, ovdje sve 5. Za sada.
...naime, zove me brat jutros na posao da mi kaže da kod kuće ne radi MaxTV, te napao na mene zbog nekih bedastoća, ali nije bitno...uglavnom, nakon prepirke nazvao je SZK da bi mu ovi rekli da u cijeloj Hrvatskoj ima problema i da je njihov server u pitanju...
...pa me zanima, vi koji imate MaxTV - kakvo je stanje...te unazad 12 sati da li je bilo kakvih problema...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Maloprije sam bio pred TV-om i nije bilo nikakvih problema. Znači, ovdje sve 5. Za sada.
evo, i kod mene je ok...
koliko znam, neki dan su imali pad servera i nije radila snimalica...ja sam mislila da je do mene pa sam zvala SZK i lik je potvrdio da imaju poteskoca sa serverom i da im se dan prije srusio...mislim da sam zvala u cetvrtak, dakle u srijedu je pao...a dal se sad opet ponovilo, ne znam...meni sve radi...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
kod mene isto tako sve u redu
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
prije 3 dana usluga nije bila dostupna cca 1 sat (podrucje crnomerec), nakon cega je ponovo aktivirana ali bez dodatnih programa i snimalice...tako je bilo sve do jutros kada su programi i snimalica (bez prethodno snimljenog materijala) ponovo u funkciji.
u SZK automatski je generirana glasovna poruka koja prije gazgovora sa operaterom obavjestava da imaju problem na podrucju cijele hrvatske sa uslugom.
angels might have been eaten.
da, i mene to uzasno zivcira...sve mi se obrisalo, a uredno sam platila tu uslugu i sad ne mogu pogledati ono sto sam snimila...nek daju mjesec dana besplatnog plus paketa![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Meni isto ne radi. Od ponoći jučer. Nisam mogao Malnara gledati
Nadam se da će riješti taj problem što prije, a dok ga ne riješe mogao bih i nešto učit![]()
jucer je bilo malih problema, a danas radi ok.zvao me i jedan prijatelj i kaze da uopce nema sliku(Vukovar).
izgleda da ipak imaju nekih problema.
...očito imaju jer sam i danas imao problema, nisam imao program nekih pola sata...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ni meni današ ne šljaka.
Sinoc od negdje 12 pa danas do 10 nije uopce radio MAXtv, a slijedecih par sati je proradio samo HTV, RTL i NOVA.
Tek prije kojih sat dva ponovo je sve u funkciji (naravno bez snimljenog materijala na snimalici)
p.s. Posto je pisalo "korisnicki racun zakljucan" odmah pitanje od zene:
P.S M.T.R i tebi opet nisi platio racun !!!
.
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Bookmarks