Dobio sam ponudu da mijenjam 6120c za P990 1:1 s tim da dobim jos 2GB karticu mob ima sitne ogrebotine ,al nist strasno. Moje pitanje je dali bi vi na mojemu mjestu mijenjali? I koji vam se mob cini bolji?
Dobio sam ponudu da mijenjam 6120c za P990 1:1 s tim da dobim jos 2GB karticu mob ima sitne ogrebotine ,al nist strasno. Moje pitanje je dali bi vi na mojemu mjestu mijenjali? I koji vam se mob cini bolji?
ako nećeš ti mijenjat javi meni...
Prednosti 6120c: manji, lakši, brži soft, jeftinije memo kartice, puno jaći zvučnik za razgovore i slušanje muzike, ima više aplikacija za njega, jednostavniji i logičniji soft, displey u više boja...
Prednosti P990i: baterija, w-lan, touchscreen, ima qwerty tipkovnicu (ali je osobno meni premala i neugodna za rad), bolja kamera...
samo se ti trebaš zapitati što ti treba od mobitela, tj zašto ti mobitel treba...
ako ti treba mob sa w-lanom, onda se isplati mijenjati...
ako hoćeš manji, lakši i brži mob onda ne...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A jos mi samo recite koji je music player bolji? tj. zvučnik?
ja bi mjenjao bez nekih dilema![]()
Mijenjaj, dobivaš veči ekran, ugodnije za rad. Ali ako ti mob. služi samo za SMS i razgovor ostani pri svom.
pa dosta je veći od 6120c. ako ga nosiš u đepu hlača, svakako ćeš "osjetit" da je mob tu...
Za razliku od njega 6120c djeluje neprimjetno...
možeš malo ušarati prostora ako skineš tipkovnicu...
ali opet, veći je mob...
ja bi mijenjao zbog w-lana, prvenstveno... ali opet, kad se sjetim da se dosta mora "pikat" po displeyu, onda opet razmislim o symbian nokiji...
ma neka,ostavi si 6120.P990 je mrcina puna bugova.![]()
ja sam imao p900i i razočarao sam se i jedva ga prodao....
probja se mjenjati za N73 kao što sam vidio negdje po tvojim oglasima...
no uglavnom...nemoj uzet p990.to je po meni totalna glupost...to trebaš mazit i pazit.nemoguca misija nošenje bez futrole(ako hoces da je kao nov)
6120 mi se nesvidja isto zbog položaja tipki i materijala izrade....
ali propusti ovu zamjenu...![]()
★★★★★
Bookmarks