Koji je po vama bolji?
Koji je po vama bolji?
bez razmisljanja K750.
bolja kamera,baterija, i softver velike su prednosti.
jedina prednost Motorole je u dizajnu i nesto boljem ekranu.
Vidite ja sam imao k750 i s njega sam presao na V3i. S konja na magarca, da, ali zato sto je to postao drugi mobitel, a debljina je postala pitanje.
Ovisi za sto ti treba mobitel. Ako mislis slusat muziku i slikat ponesto nema razmisljanja, ako ti je samo za pozive i pokoju poruku onda v3i (naravno pod uvijetom da se ipak pomalo palis na sminka mobitele)...
pročitaj temu koja nosi isti naslov ko i tvoja
K750 vs V3i
K750 u svakom slučaju - bolja baterija, bolji soft, bolja kamera...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Meni se čini da i Motorola ima sasvim solidan mp3 player, a tu je i memorijsko proširenje. Kamera nije vrhunska, ali po meni ni 1,3 mpix nije tako loše. K750i mi se čini kao mobitel koji možeš stalno "istraživati" jer je krcat funkcijama, od kamere, mp3-a pa do funkcije svjetiljke. Dizajn Motorole mi je 10000 puta bolji. Motorola mi se čini kao mob odličnog dizajna i dosta dobrih funkcija, dok K750i ima odlične funkcije, a dizajn primjenjen ozbiljnijim korisnicima iako ni to nije za bacit.
Ma ja bi uzeo k750 jer mi softverski bolje odgovara od motorole a i ostalim funkcijama,jesi razmisljao mozda o v3x ona je s funkcijama puno bolja od v3i.
Bez razmišljanja K750!
V3 je jedino oku ugodna, a po svemu ostalom je K750 bolji, a da ni ne spominjem kompliciran Motorolin software.
E da, u društvu su dva prijatelja imala V3 i jednom i drugom su krepale nakon niti dvije godine. Ne mora to značit ništa ali samo da spomenem....![]()
To stvarno ne mora nista znacit jer isto tako na nekim K750i ode joystick i to po dva ili tri u 2 godine, a niti to ne znaci nista osim mozda da vlasnik siluje taj joystick (meni recimo nikad niti jedan joystick nije radio probleme).
Motorolin software je podjednako podlozan moddovima kao i SE, tako da ako se netko zeli igrati ima i tu mogucnost. Od softwarea na Motoroli najiritantnija mi je funkcija Imenik tj. sve njegove glupe nelogicnosti.
Ali generalno stoji sve sto si ti (a i drugi) rekao stoji. V3i je pretezno oku ugodan telefon (i ruci jer ti se cini da ipak drzis ljepsu igracku od K750), a K750i je mobitel koji je funkcionalniji...
Ako se odlucis za SE, probaj dodat jos 100-200 kn i kupiti W810.
a vec kad trzis onda ti se stvarno isplati za 100 kuna vise dati za w810
Bookmarks