Ako se ne varam, Duckzilla je rekao da njima još nije dostupan MMS.
Legica mi ima ovu nokijicu i kaze mi ovako.
"GPRS mi aktiviran i radi, mms niti primam niti mogu da saljem a ic jedino na isti tip telefona kao moj."
Ja joj kazem da mora aktivirat mms i da bi ic na nokiji morao biti kompatibilan s svim nokijama. Probamo slat neke slicice s moje 6600 na njen telefoncic sam javi neki error.
Kaze ona: "mms mi je aktiviran od mreze i jutros joj je neki tip u servisu provjerio sve parametre i sve je o.k. ali opet nece i kaze joj da je mozda problem u mrezi" E sad je jedina caka sto je u pitanju 063 mreza (srbija).
Ajd sad neka misljenja.
Ako se ne varam, Duckzilla je rekao da njima još nije dostupan MMS.
nokia 7250 moze primati ko i sve njoke na 40 platformi kalednar,imenik i te seme prek ic..a i mms je u bedu u toj verziji bez i,nemre slati melodije..i tak..i meni u pocetku nije radio...nek stavi gprs stalno dostupan,mozda to pomogne..bar je to kod mene stekalo
Cekaj kako je njena platforma 40?? Ja sam joj probo slat neke slicice s 6600 mozda to nemoze a vidis nisam probo kalendar ili organajzer.
Radi kod njih mms 100% nema tu price sto se tog dijela tice. Ali neznam u cemu je onda greska mozda je u tome sto smogi gaze da gprs bude non stop aktivan da bi mogla slat.
Cekaj pa jel treba gprs da bude aktivan kad saljes mms?
Naravno da treba biti aktivan.
ma 40 je kad ti kazem ko i 7210 i ostale
moj susjed ima 7250i, i on meni moze poslat preko Ic-a sto hoce,ali ja njemu ne mogu,javi mi Error...
vjerojatno je stvar u kompatibilnosti s drugim mobitelima...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
ne moze ti sliku poslat,ni melodiju ni dr. gluposte...nije fora sad da muljamo
Ma njoka mora bit kompatibilna s drugima njokama. Sjecam se svojevremeno 6110 na 6150 pa na 8210 to je sve sljakalo.
Ovo mi je jako čudno moram priznati jer Nokia uvijek ima univerzalne IRove... barem modeli koje sam koristio.
...we are eternal all this pain is an illusion...
Pa to ti ja pricam, znaci ipak je neki problem. Mozda da upaci novu verziju softa?
gle,ne muljam,frend mi je upravo preko IC-a poslao sliku gdje je slikao dekolte svoje frendice u školskom wc-u...Poslao: smogovac
ne moze ti sliku poslat,ni melodiju ni dr. gluposte...nije fora sad da muljamo
jedino ako je umjesto IC vezom slika putovala zrakom...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
?????Poslao: Crash~Override
jedino ako je umjesto IC vezom slika putovala zrakom...
...we are eternal all this pain is an illusion...
ti jedini muljaš,da podatci lete zrakom ali ne preko ic-aPoslao: Crash~Override
gle,ne muljam,frend mi je upravo preko IC-a poslao sliku gdje je slikao dekolte svoje frendice u školskom wc-u...
jedino ako je umjesto IC vezom slika putovala zrakom...![]()
chras ma kak je mogo poslat kad ta opcija uopce ne postoji u mobu..send picture via ic..nema tog...nokie series40 nemaju mogucnos primanja ni slanje slika ni melodija...da ne idem u detalje zasto..uostalom vec to ima negdje na forumu objasnjeno
Starija serija 40(do pojave modela 3200) ne može a ove novije i Series 60 mogu sve.
ma ne moze ni 3200 kaj brijes ti..samo series 60i simbici
Ma 40, 60 koda je bitno koja serija moze ili ne, zanima me dali moze 7250 ali nisam probo s nje na 6600 vec s 6600 na 7250 mada sumnjam da 7250 ima opciju send vith IC.
GPRS joj je non stop ukljucen jos nekontamo zasto nesljaka.
Bookmarks