A cijena: 4.699Kn.U oglasniku od 3292 do 3742Kn
Evo malo i o ovom super mobu.
![]()
težina: 92 g (sa standardnom baterijom BLD-3, Li-Ion, 720 mAh)
dimenzije: 105 x 44 x 19 mm, 73 cc
vrijeme razgovora: 2 h - 5 h
vrijeme pripravnosti: 150 h - 300 h
zaslon: u 4096 boja, razlučivosti 128x128 piksela, 5 i 8 redova teksta, podesivo osvjetljenje
memorija: 300 imena u telefonskom imeniku, memoriju od 5 MB dijele snimljene fotografije, MMS poruke, tonovi zvona, grafike i aplikacije u Javi
poruke: MMS (multimedijske poruke), SMS do 450 znakova, unos s predviđanjem, predlošci, slikovne poruke, SMS chat
Java: 3 predinstalirane aplikacije, program Converter II (preračunavanje valuta, mjernih jedinica itd.) i igre Triple pop i Bounce
tonovi: 11 fiksnih i 20 izmjenjivih polifonskih melodija zvona
ostale funkcije: Xpress-on kućišta, vremenski podesivi profili, pozadinske slike u boji preko cijeloga zaslona, promjenjive tematske boje zaslona, čuvar zaslona s digitalnim satom, sat s alarmom, kalkulator, preračunavanje valuta, štoperica, odbrojavanje
Ključna obilježja: integriran fotoaparat (CIF, 352x288 piksela), tri-band, vizualno provokativan dizajn, Java MIDP 1.0, MMS, polifonske MIDI melodije zvona, ugrađeni handsfree, stereo FM radio s handsfree mogućnošću, SyncML, GPRS, HSCSD, WAP 1.2.1, IR sučelje, kabelsko povezivanje preko Pop-porta, elektronička lisnica, 3,6 MB memorije za multimedijske sadržaje
Frekvencije: Mreže GSM 900/1800/1900 u cijelom svijetu
Izrazite se: Nokijom 7250 možete jasno izraziti svoj stil i stav. Ona kombinira izuzetan, vizualno provokativan dizajn s novim bojama, za najsuvremeniji izgled. Uz suvremeni dizajn i Xpress-on kućišta, ima i bogat niz mogućnosti koje odgovaraju Vašim profesionalnim i stvaralačkim potrebama.
Mogućnost slikanja Nokije 7250 uz naprednu MMS podršku omogućava Vam da spontano podijelite ono što vidite, izražavajući se tako na načine koji su bili nezamislivi. Tu su i polifonske melodije zvona, Java tehnologija i zaslon u boji visoke razlučivosti.
![]()
Zadnji uredio Hrc : 12-04-2003 u 22:22
A cijena: 4.699Kn.U oglasniku od 3292 do 3742Kn
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Kolika je memorija za Javu ostavljena... jel ogranicen broj aplikacija???
U 6100 ima mjesta za sest aplikacija, svaka najvise do 64kb... pitam je li i u 7250 slican sustav...???
pogledaj na nokijinim stranicama, ja mislim da je
Joj koja makina...steta sto cu si je moci priustiti tek za godinu i pol![]()
Nokia je Nokia, ostalo su mobiteli !
Moj savjet: ako nisi šminker nego tehnološki frik,idi u VIP centar i kupi si 3650 za 3799 kn.Sam si određuješ količinu memorije sa MMC-ima.
Za javu je 3,6Mb.Na mobisovoj stranici piše 5 Mb.Pazi gadova...
Sms freak ovdje ipak piše više od cjene.
Ma mob je THE BEST!Jel ga netko isprobo?Ja ga isprobavam tek za tjedan dana pa me zanima.
samo sam, drzao u ruci, nisam probao.
Malo je pretamna za moj ukus. 6610 mi je otmjenija kao i 6100 ali kao sto rekoh mislit cu o njima nakon nove godine ili dok skupim lovu.
Nokia je Nokia, ostalo su mobiteli !
Vinc@ imaš prajvit mesiđ.![]()
znaci sve mozes upotrijebiti za javu? i nema ogranicenja u velicini aplikacije?Poslao: Hrc
Za javu je 3,6Mb.Na mobisovoj stranici piše 5 Mb.Pazi gadova...
Prvo:avatar ti je super.Čuj ono o 5mb je možda i istinito.Piše: Podaci koji dijele dinamičnu memoriju od 5mb su: MMS poruke,Melodije,Slike,Java i logo operatera pa si ti misli
ali pise drugacije na mobisovim stranicama i nokijinim! ima ogranicenje, aplikacija nesmije biti veca od 64kb-->jadno
Nadam se da će to srediti
nece to ispravit!
Ma kvragu i oni!Moraju uprskat super mob!
svi to naprave
Ond su SVI idioti.Još gore
mislim da je to ono da nezele napraviti savrsen mobitel da bi mogli izdati nasljednika koji ce se prodavati
Jel se stvarno mogu MMC kartice koristit na 3650 nisam znao?Poslao: sms freak
Moj savjet: ako nisi šminker nego tehnološki frik,idi u VIP centar i kupi si 3650 za 3799 kn.Sam si određuješ količinu memorije sa MMC-ima.
Ako si gladan pojedi nesto
I meni se ucinilo da sam to negdje procitao... stoga mogu valjda...
Naravno da se mogu,jedino se mora skinuti poklopac i baterija da dođeš do nje ali ipak bolje nego samo interna memorija.
OK thanks.
Ako si gladan pojedi nesto
Bookmarks