Ljudi, trebam pomoć - tražim salu za nekih 75-80 ljudi u Zagrebu ili okolici za 6. ili 9.mjesec. Imate li kakve preporuke, kontakte ili bilo što korismo, samo pišite!
Hvala!
Ljudi, trebam pomoć - tražim salu za nekih 75-80 ljudi u Zagrebu ili okolici za 6. ili 9.mjesec. Imate li kakve preporuke, kontakte ili bilo što korismo, samo pišite!
Hvala!
Bom Chicka WahWah
Restoran Cavallino, Zavrtnica.
Sve preporuke![]()
@rise000 > hvala na odgovoru! A jel znaš kak se kreću možda cijene po stolcu?
Bom Chicka WahWah
koliko km od zagreba??
U krugu nekih 30km od Zagreba, znači u obzir dolazi sve do Samobora, Zaprešića, Sesveta i sl.
Bom Chicka WahWah
-Jer dolazi Ivanic Grad u obzir?(to je u krugu 30km)
-KONKRETNO se radi o restoranu Garfild!
http://www.vikendi.com/hr/d/restoran...-garfield/233/
http://www.gastro.com.hr/restoran.as...127&id_grad=44
-posto se jos radi o ljetnom terminu restoran ima i popratni sportski sadrzaj i djecji park te bazen!
Zadnji uredio Osvetnik 88 : 21-01-2011 u 14:14
Jel se to El Nino ženi?
Ako da, čestitam
Da, da, došlo je i moje vrijeme :-) Hvala!
Ovako, malo sam gledao financije i pričao s boljom polovicom i cjenovni rang po stolcu bi bio između 35€ i 50€. Znači, sve što je u toj cijeni može biti opcija. Muzika i ovo ostalo ću uzimati posebno, znači ovdje tražim isključivo salu s hranom.
Bom Chicka WahWah
fico
sad, molim te, procitaj svoj komentar ponovno, i reci mi, sto bi covjek trebao zakljuciti iz njega?
sto to znaci Pwah? imas osobna iskustva? saznanja o cijenama, odnosu osoblja, hrani? pa podijeli to onda, a ne trkeljati bez veze!
ovo nije chataonica nit tema sta sad radite, nit zajebancije - da tako odgovaras covjeku na pitanje!
ovo je zadnje upozorenje, od sada ce ovakvi postovi biti brisani, jer nemaju nikakvog smisla nit svrhe!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pa, da, bio sam tam... Doduse ne sjecam se cjene jel nisam placao, al osoblje je nekak, preopusteno, sta ja znam... Jednom je cak zaboravio neciju narudzbu (mislim da sam sa frendom bio za rodjendan), konkretno zabravil je sta je ko narucio za pice i dvojici sta su narucili za jelo (doduse dali su nam besplatno ispod u teretanu, al ajd)
Interijer (doduse sumnjam da je bas vazno...), pa ljepo je uredjeno ukratkosam ulaz je nespretan, bar meni...
Jel sad ok?![]()
One day, sky went blue...
60€ je stvaro pretjerivanja za neko prosjecno mjesto , cak i u Zagrebu.
Ljudi danas daju prazne kuverte , ovi bi 120 € samo za dve stolice , daj ajde.Bio sam na par svadbi u zadnjih par godina , dao sam medu najvise novaca i ne govorim to zato da se preseravam , nego hocu rec znajuci kolko sam ja dao , me sokiralo kolko su onda drugi dali ak su dali dosta manje od mene(nas) ...!!
po meni , treba traziti sto jeftinije mjesto.Ioanak se troskova nakupi , obleka , slikavanja , crkva, muzika, ides radit neku festu na kraju ljudi dugove otplacuju.
Ja i draga smo dosli do ideje zaobici to sve i raditi svadbu on the open , imamo neku zemlju van grada , ogromnu , stuja voda ,recimo da bi mogli nabaviti neke klupe stolce itd al se bojimda bi to vise licilo na zabavu lokalnog DVDa nego na svadbu , kaj ja znam..i okolis je takav, kokice okolo skacu, nije bas asfaltirano i tak..ali heck , moja je svada kaj ne?
zapravo kak sam dosao na tu ideju čardak-svadbe(morao bih ocito biti nekakav ko šator) je to da na vecina svadbi na kojima sam bio je klopa ono ... koda smo miševi , na gram nam daju, kolači su drveni a vino najjeftinije.Nemam nis protiv najjeftinijeg vina za everyday use, al ono za svadbu bih nesto bolje, isto ko i klopa , ocu da bude svjeze, razno meso, ribe ko hoce , ocu one RSVP kartice da mi potvrde dal ce doc i tak.
Zadnji uredio stamp1 : 27-01-2011 u 13:53
cijena ti ovisi o meniju najvise,plus oce ti dat da ti doneses pice il je sve njegovo iskljucivo.cim vise se probaj dogovorit oko detalja jer na kraju kad sve zbrojis dosta se ustedi....al kako ce ti zena rec-to mi je jedini dan kad ocu da bude po mome i ocu da sve bude kako spada jer se ne zelim sramotit na svome piru....
i vjeruj mi kad god kasnije bude gledala dvd nabit ce ti na nos sta joj nije pasalo-kako si pio,case razbijao,vise grlio drustvo nego nju....
zato plati i suti![]()
Buraz i ti u istom mjesecu..veliki trosak za familiju
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Vjeruj mi, da pitaš moju buduću ženu, njoj je i večera u redu i zbilja nije zahtjevna tak da neću imati tih briga :-)
No, odlučili smo napraviti neku fešticu, zato se raspitujem.
Ja za sada samo planiram, nemam fiksan termin i ne mora biti u 9.mjesecu. No, ako se nađe nešto ok, onda nema smisla čekati :-)
Zadnji uredio georgy : 24-01-2011 u 20:33 Razlog: Spajanje postova
Bom Chicka WahWah
ovak, obzirom da sam to prosla relativno nedavno, i da sam bila sve samo ne tipicna bridezilla (oke, imala sam neke fiksacije koje su MORALE biti po mome al za sve ostalo me bas bilo briga) moram te upozoriti, koliko god lezerni bili oko pristupa prici zvanoj vjencanje, pripremite se na zivcane slomove
prvo, cijene su apsolutno bezobrazno prenapuhanepocevsi od najmanjih sitnica pa sve do najkrupnijih stvari. i neumoljivo rastu iz godine u godinu. zato nema neke svrhe da ti ja govorim koliko sam i gdje nesto platila, kad se cijena vec vjerojatno triput promijenila :/ navise.
ono sto je sigurno - van zagreba cijene su manje! definitivno restorane gledajte u okololici Zagreba, imas ih kod mene u Sevstetama hrpu, imas ih na onom potezu prema Jaski, Buncic u D.Selu i Vrbovcu..
ja sam, recimo s vjencanicom prosla UPOLA jeftinije samo zato sto sam je uzimala u Vrbovcu. u istom identicnom salonu u Zagrebu cijena joj je bila dupla. samo zato kaj je to Zagreb :/
necu ti lagati, ceka vas velik torsak. istina da se danas gotovo svi "pokriju" s darovima, ali ima puno stvari koje se moraju unaprijed poplacati..
dobio si moj pm, baci pogled tamo.. i na druge teme, ne samo onu linkanu..
gud lak. iako sam sa svojom svadbom bila jaaaaako zadovoljna, fala, nikad visei da se razvedem i nekim cudom ponovno idem udavati, nikad vise necu raditi pir!
previse je to zivaca i novaca za jednu noc u zivotu
e, da, i jos jedan mali savijet - ako zelis subotu i ako je zelis ove godine.. ups, bojim se da ce vam biti cupavo. ljudi danas sale, muziku, fotografe kapare cak do 2 godine unaprijed!
mi smo se isto sjetili krajem sijecnja da bi se zenili u rujnu, ali mi smo bas htjeli petak zbog datuma. di god da smo dosli na razgovor za salu, svima, bas svima su subote bile odavno zauzete. tak da pazi.. velika ti je vjerojatnos da ako i ulovis salu, neces uspjeti imati zeljeni bend, ili zeljenog fotografa i sl.. odlucite sto vam je najbitnije od te tri kljucne stavke (nama je bend bio) to prvo kaparite, a onda trazite ostalo prema tom datumu.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Samo da velim nekaj. Taj dućan sa vjenčanicama ne radi već neko vrijeme, neko je provalil, pokral vjenčanice a vlasnica imala neosigurano :S
A za Bunčić - mjesta za ljude definitivno ima, Bunčić je pristupačan (nalazi se na glavnoj cesti), mjesta za parking ima dovoljno, hrana je ok kao i konobari. Nažalost, za cijene ne znam kako se vrte no mislim da ih nisu mjenjali neko vrijeme tako da bi *mogle* biti relativno povoljne.
cek, cek, ti pricas o salonu Nikolina u centru, kod semafora??![]()
Znam da je relativno daleko, ali nekad su bili cijenom dosta pristupačni. Usluga i hrana je na vrhunskom nivou, a postoji i mogućnost dogovora. Petkom su cijene 10% niže. Pogledaj, ništa ne gubiš
Iako je kapacitet 300 ljudi, postoji mogućnost pregrađivanja na manje sale.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a gle, kuzim te, jer sam prosla kroz pricu "ajmo radit fakin pir" i ludila citavo to vrijeme kako je sve, ali ama bas SVE vezano uz vjencanje bezobrazno preskupo!!! ali, eto, vjencanje je biznis.. vani je to sve normalno, ali - vani je i standard drugaciji; pa se ljudi ne bune toliko na cifre.
mene je isokiralo sto ljudi (oke, mahom zene) ostave 8,9 tisuca kuna na cvijece i dekoracije!! frendica je za vjencanicu, pazi sad, za iznajmljivanje (prvo nosenje) dala 12 tisuca kuna!! i ne, nije bila dizajnerska vjencanica. 12 tisuca kuna za nesto sto ces nositi samo par sati!! svadbena torta za nekih 150 ljudi se prije dvije godine kretala od 1500kn navise!!samo zato kaj je, kao svadbena. da narucis "obicnu" tortu za taj broj ljudi, prosao bi s parsto kuna. moja je bila za 100 ljudi, bila je i lijepa i fina, a platila sam je 350 kn u lokalnoj slasticarni. pozivnice - komad papira kojeg 90% ljudi ili gurne na dno neke ladice ili hiti u smece - krecu se od nekih 7 kn navise po komadu!! bar ono sto sam vidjala po sajmovima, po tiskarama se da naci i jeftinije.
kad se sagleda iz tog kuta, onda restorani jos i nisu toliko bezobrazno skupi; u smislu da su obicno u toj cijeni i klopa, i cuga, i osoblje, ponegdje cak i kolaci i dekoracije - to sve ovisi od restorana do restorana. ono sto je najskuplja varijanta su hoteli po zagrebu, i neki "moderniji", razvikaniji restorani (poput Spoona), jer na cijenu od ajmo rec 60 - 70 eura jos moras dodatno placati rad konobara nakon ponoci, moras dodatno placati parking za goste, moras dodatno placati neku cugu, u hotelima obicno moras doplatiti janjetinu/odojka, pa se cifra za cas popne i preko 100 eura po stolcu!! ponegdje cijena ovisi i od broja uzvanika - sto veci broj gostiju imas to ti vise, kao spuste cijenu menija (recimo, to je Antunoviceva politika).
uglavnom, u danasnje vrijeme vjencanje te kosta vise od prosjecnog NOVOG automobila!
meni je to grozno.
mi, da nismo imali lovu, ne bismo nit radili svadbu. znali smo s kojom cifrom raspolazemo, i nismo htjeli prekoraciti taj budzet. bilo je pritisaka (od strane staraca) da se zove neka znj rodbina, ali nismo pristajali jer smo znali da za te stolce love nemamo. kad smo pozivali, naglasavali smo da ljude zovemo zato sto ih dosita zelimo, a ne zbog kuverti!! i bome nam se nije desilo da dobijemo praznu kuvertu, i bome nam prakticki nitko nije otkazao. a zenili smo se krajem 2009, u jeku recesije.
pazili smo na svaku kunu, i kad nasu svadbu usporedim s drugima u smislu troskova, moram reci da sam jako zadovoljna.
al opet, ruku na srce, koliko god ja zadovoljna bila i koliko god da je to MOJA svadba, svejedno mi je zao tih silnih novaca koji su ulupani na jednu noc.
muz je htio svadbu, ja sam vise bila za opciju "ajmo zbrisat s kumovima npr u Italiju na vikend i tamo se vjencat". i dalje mislim da bi mi ta opcija bila draza, iako, velim, moja svadba je bila bas lijepa![]()
Bookmarks