kad je to? brijem da bi se frend i ja mogli zaletit na to![]()
javiše se i naši 2fast 2furius- ganjanje na 402 metra , pa ko prvi..
jel ide ko?20 čuna je karta da, ljepo je objasnjeno di je to.ja cu ic ak nadem nekog da ide.![]()
kad je to? brijem da bi se frend i ja mogli zaletit na to![]()
hihi, da dam 20 kn da to gledam, no way imam 2f2f na divx-u, u biti kada malo bolje razmislim možda se i zaletim, moglo bi biti smiješno![]()
U ziher ja bi oso! Ajde ako neko ode obavezno nek nabaci slike nekih "pili"!!
istina,i na kraju vidiš samo puno dima...
ja bio lani i nije mi na kraj pameti bilo platit kartu.... široke su poljane uokolo, dođem biciklom sa strane i došećem se do staze... karte se samo tam kakti na ulazu prodaju![]()
ja ću najvjerovatnije ići pa ću uzet digitalac sa sobom
da vide slike pila i oni koji ne mogu doći.....
vjerojatno cu ici
i odu ti bubnjićiPoslao: smogovac
istina,i na kraju vidiš samo puno dima...
ak ih imaš
..bio sam ja prošle godine, osim smrada gnoja, brda sponzoruša koje skakuću po blatu u štiklama i puno nabrijanih starih kanti i nema se baš kaj za vidjet. Cuga je skupa i isplati se koju gajbicu ponjet sa sobom, niš se nevidi ( pogotovo ak dođete poslijepodne na finale), a uz sve to mora se i pješačiti pun k...c da bi došli do staze. Obzirom na vaše godine toplo vam preporučam da ipak odete jer bolje je i to nego provesti vikend za kompom ili u kafiću...![]()
ja sam planirao ici, ali cu subotu vjerovatno prespavati posto sutra (danas) imam maturalnu vecer![]()
A šta bi ti još gledao? Šta fali sponzorušama sa štiklama u blatu??? To mi je najdraže!!Poslao: tomo
..bio sam ja prošle godine, osim smrada gnoja, brda sponzoruša koje skakuću po blatu u štiklama i puno nabrijanih starih kanti i nema se baš kaj za vidjet.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
meni su opcenito te utrke po ravnom glupe, ali kad se vec odrzava...
a čuj bitna je brzina u ovom slučaju,a ne spretnost vozača.....Poslao: coma_zgb
meni su opcenito te utrke po ravnom glupe, ali kad se vec odrzava...
whiteboy ko stvoreno za tebe![]()
potreban je i dobar osjećaj za auto, pogotovo ako nemaš obrtomjer![]()
bigboss di imas mat?
ja cu mozda ic sad ispadda da niko od mojih nejde, ic cu valdja s frendicom, jos ce me ona i vozit, koji beeeeeed![]()
sanja...
hehe nije sanja jedna druga je nesmem ti rec zajebavo bi me tvec te vidim![]()
A kako čujem,neki tip dolazi sa automobilom Venturi atlantique 300
(za one koji neznaju,venturi atomobila se godišnje proizvede max.40 ukupno za sve modele te firme......malo ko zna za tu francusku firmu...............)
eto ja sam znao za tu firmu![]()
...ak Bogo da,ja ću ić u Osijek 26.6...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja ipak nejdem na ovo, frendica ipak niej anvanturističko-automobilski tip
Bookmarks