Jel ta pista bolja od one u VG? Jer tamo je onaj austrijanac sa prerađenim wranglerom morao voziti s pol gasa jer se je bojao do kraja ga stisnuti zbog loše piste... inače ima 1100 konja i navodno je na 402 metra za 9,5 sekundi...
Nakon prvog spektakularnog 402 Streetrace-a u Velikoj Gorici dolazi nam u ovoj sezoni drugi 402 Streetrace koji će se 25. i 26.06. održati na zrakoplovnoj pisti u Osijeku-Čepin.
Pa sta kaze ekipa svako svakog stipa oce se okupit na dogadaju.
Evo pogledajte program dogadanja ovdje.
Jel ta pista bolja od one u VG? Jer tamo je onaj austrijanac sa prerađenim wranglerom morao voziti s pol gasa jer se je bojao do kraja ga stisnuti zbog loše piste... inače ima 1100 konja i navodno je na 402 metra za 9,5 sekundi...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
to je malo pitanje, inace u tome sam i jos nisam cuo da je netko postavio to vrijeme i da ima toliko KSIzvorno postao whiteboy
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
a koji je to auto???
Piše u prošlom auto-klubu,... auto je prerađeni jeep wrangler, ali gotovo da i nema sličnosti s originalom, samo kostur je tu...motor je chevroletov 7.8 V8. Veli taj austrijanac da se kompresori mogu otvoriti i jače, pa zvijer može do 1500 KS imati! Ali se ne usudi, naravno, isto ko što se ne usudi punim gasom po lošoj pisti. Na treninzima je postizao 10,8 s na 402 metara (mislim da se nije natjecao), a inače tvrdi da kad ide punim gasom treba mu 9,5 s za 402 metra a izlazna brzina mu je 255 km/h.
Najavio je dolazak u Osijek...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
to su sve price, u HR je jos uvijek rekord 12,9 Mujkic sa Subaru-omIzvorno postao whiteboy
mogu i ja reci da imam auto od 1500 KS ali da ne mogu stisnuti gas jer mi neznam lamela klizi pa ne prima kako treba, tlak sam spustio na 0,01 bar i tako sve sta ide s tim, a to sa losom pistom je nova fora.
na stranicama od 402streeterace se nigdje ne spominje taj auto tako da su to price, lako za auto klub, blic i sva ta sranja
NHF ali ne vjerujem dok ne vidim ili cujem iz pouzdanih izvora
i jos nesto, pricalo se i da one 2-3 kurvete i porshe idu bolesno pa ih je frend skinuo na Grobniku ko iz ...... (bed je jedino sta je auto poceo stekati pa nije zavrsio u finalu)
ja samo prenosim što sam pročitao...
NHF kao sta sam napisao, i ja isto prenosim ono sta znam
jesi siguran?Izvorno postao ReNE
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Zračna luka Osijek-Čepin spada pod kategoriju 2C što znači 800×100(tako pišu)
a za kvalitet piste se samo može pitati vozačaposlije utrke!
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
tako sam informiran
http://402streetrace.com/streetrace2005_21_22-05.php
"TIME WINNER" najbolje vrijeme na stazi
1. Narcis Mujkić Subaru Imprezza 12.238
Zna li neko dali se placa upad ili je otvoreno za sve?
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Cijena ulaznice za posjetitelje je 25Kn po danu, te 'double pack' narukvica koja vrijedi oba dana i iznosi 40Kn.Izvorno postao alcatraz
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ok.hvala .
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
neka plati profesionalca koji se neće bojati.....Izvorno postao whiteboy
puste price, pusta obecanja
ma boji se valjda da nekaj ne pukne na neravnoj pisti pa da ne pobije pola publike...
Izvorno postao whiteboy
![]()
ta ti je dobra
čisto sumnjam da časopis ranga auto kluba prenosi neistine i gluposti.. na znam zašto ste svi takvi skeptici...
oni su napravili interview s njim. nitko njemu nije išao provjeravati motor, jel stvarno ima 1100ks
ja imam snimku corvette koja ima 4.9 do 402m. neznam kako ali imaIzvorno postao ReNE
to mi djeluje nemoguće; nisam neki fizičar ali: prosječna brzina je 402/4.9 --82m/s--a to je 300km/h;Izvorno postao coma_zgb
ako kreće od nule, tada mu je izlazna brzina kolika??
145mil/h ja sam vidio svojim ocima, pise fino na semoforu vrijeme, a i ja sam mjerio vrijeme. jedina bi mogucnost bila da je staza kraca, pa da je sve namjesteno.
meni se isto cini nemogucim, jer tu vise nije bitna snaga motora koliko problem prenijeti tu snagu na podlogu
Bas ste se vi tu ljepo ispricali o ubrzanjima i Narcisu al mene zanima jel ekipa dolazi ocemo se stipat zajedno? Vuki, khideg, alcatraz ostali ocemo okupljanje????
Bookmarks