Windows CE je osnova Windows Mobileu pa pitanje spada pod rucna racunala.
Da ti odgovorim:
1. ovisi o proizvodacu, potrazi po netu dal postoji update za njega ili hardverski iste modele.
2. postoji dosta programa za CE, no nije ih lako naci.
Pozdrav,
nadam se da cu biti dovoljno jasan i da ce se netko naci vremena da odgovori
Prije dvije godine sam uzeo LG LN555 navigaciju koja je vec prilicno zastarjela...u potrazi za updateom mapa koje nisam nasao rijesio sam da ga "otkljucam", sto sam i uspio te sam dobio Windows OS sucelje 5.0 (pitanja nisu vezana uz navigaciju vec uz CE OS stoga postam ovdje).
Pitanja.
1. Moze li se napraviti update CE OS-a na 6.0 verziju obzirom da podrzava puno vise procesa i memorije, odnosno moze li postojeci cipset za 5.0 podrzati 6.0?
Kako sam citao CE je ROM based OS i zahtjeva fleshiranje memorije sa cim nemam iskustva ali imam alate koje sam nasao u potrazi za otkljucavanjem
2. Ako netko zna koji se programi mogu vrtiti na ovakvom OS-u (muzika, klipovi, programi)
I sam se bacam u potragu, ali ako netko sa iskustvom moze malo da pojasniti, da u traganju na netu nebih sto krivo procitao i upustio se u flesh memorije te sprzio navigaciju
Hvala![]()
Windows CE je osnova Windows Mobileu pa pitanje spada pod rucna racunala.
Da ti odgovorim:
1. ovisi o proizvodacu, potrazi po netu dal postoji update za njega ili hardverski iste modele.
2. postoji dosta programa za CE, no nije ih lako naci.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
covjek je sve reko...na stranicu proizvodjaca, ak budes imo srece bit ce i forum...i tamo mozes sve rijesit!
###1410989180026
Pa da ima update proizvodjaca, to bih uradio...Pitanje je bilo za software CE 5.0 i ako netko zna program koji bi radio...
U svakom slucaju ... thnx
Bookmarks