Dali je tko ima instalirane windowse sa SP3 da mi kaze kako rade i koje su razlike u odnosu na SP3.
Pozdrav![]()
Dali je tko ima instalirane windowse sa SP3 da mi kaze kako rade i koje su razlike u odnosu na SP3.
Pozdrav![]()
SP3 nije još izašao.
Njegov izlazak je najavljen u isto vrijeme kada i finalna verzija Windows Viste, znači u 3. mjesecu 2007. godine.
Ako si možda negdje na internetu vidio link za download, to je vjerojatno netko spojio više update-a i tako dao za download. To ti nikako ne preporučam za instalaciju.
rade normalno
ja ih trenutno imam u kompu..stavio cisto radi testiranja...
radi se samo o tome da su ubaceni novi driveri, direktX9c...i jos poneka sitnica, male promjene i da, Genuine su
stavis cd i dodjes pred komp za cca pola sata i imas win instaliran...jedino sto jos trebas podesti jezik i prilagoditi si kako zelis...
inace, mozes si i sam napraviti win pomocu nLite-a...
meni je to ok jer ne moras upisivati cd key i ostale gluposti...
osim toga imas jako dobar win paker Retestrak win dvd !
to ti je full paket sa svim vatznim programimam i samo pokliksec sto zelis inst. i to je to![]()
RoBee
Točno, nema ga još.Izvorno postao Dark
Ova tema je već bila više puta.
Koristite search
Decki ja sam skinuo Windowse sa ove stranice http://projectw.org/viewtopic.php?t=...t=325:thumbup:
ROBEE![]()
Volio bi da mi objasnite kako napraviti win pomocu nLite-a.
Ja sam skinuo Windowse koji su podjeljeni u 9 rar datoteka te sam ih raspskirao u neku određenu datoteku.
Sad me zanima kako to snimit na CD ako je sve raspakirano veličine cca 850mb a da kad ubacim cd pokrene instalaciju Windowsa XP SP3.
Puno vam hvala na odgovorima.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36885
eo ti link pa pogledaj kako se pravi win...
a ovo sto si raspakirao, snimi na dvd![]()
RoBee
Skinula sam SP3,ali trazi ključ???Pa koji je to ključ?Molim odgovor tu ako se smije ili na PM.Hvala![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Bookmarks