W950 ima 4GB flash memorije, M600 nema. Obadva nemaju kamere. Kojem Nokijinom modelu će bit konkurencija, ne znam, al znam da nisam zainteresiran za nijedan.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
W950 ima 4GB flash memorije, M600 nema. Obadva nemaju kamere. Kojem Nokijinom modelu će bit konkurencija, ne znam, al znam da nisam zainteresiran za nijedan.
Testis unnus, testis nullus!
...opet pitanje za koji se zna odgovor - ko treba symbian, uzet će ga bez obzira na sve... w950 nikako ne može zamjenit symbian mob, a koliko znam - W serija kod Sony Ericssona označava Walkman seriju - stoga taj uređaj više cilja na glazbenu publiku...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ček malo, ti to zezaš? Drugi put malo provjeriti info prije provaljivanja...Izvorno postao Eminem
W950 je također Symbian telefon. Konkretno, Symbian OS v9.1, UIQ 3.0, znači ima i touchscreen.
LOLIzvorno postao Eminem
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Oba su symbianera, ali UIQ je nekako manje zastupljen nego S60 il šta već ovo novo ide
Ovo mi je čudo mobitel, mislio sam ga uzeti kao sljedećeg, ali prvo mislim da će mu cijena biti velika, a nešto nisam siguran hoće li ikako doći do nas u vukojebinu
Mislim da može biti konkurencija, ali ljudi prvo vole šminkerske mobitele s reklame, a ovome još fali kamera (iako znamo da malo koji mobitel ima kameru koja može praviti dovoljno kvalitetne slike) pa će nokije uvjek biti prodavanije
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
...moja greškaIzvorno postao whiteboy
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Konkurencija ovom SE-u W950 bi mogla biti neka Nokia iz E serije (tipa E60)...
Iskreno, rađe bi se oprijedjelio za Nokiu, jer mi je ovaj W950 malo "čudan"... Ekran mi se ful sviđa...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
dobar je dobar,sam da ima kameru....![]()
Samo da ima kameru i mogao bi biti nasljednik trenutne 6680
Ovaj mobitel je orijentiran više na poslovne korisnike koji dosta slušaju glazbu u slobodno vrijeme. Zato kamera nije stavljena, kamera kao takva nije potrebna na takvim mobilnim telefonima, kao što je recimo na P900 i P910 stavljena tek toliko da bude kamera.
Nikada kameru nisam smatrao previše važnom funkcijom na mobitelu tako da mi najmanje smeta što nema kameru.
To nema nikakve veze jer se softwera uvijek nađe samo se moraš malo potrudit i naći.Oba su symbianera, ali UIQ je nekako manje zastupljen nego S60
Slažem se E60 bi bila konkurencija, i ja nemogu napustiti nokiu ali u ovom slučaju bi uzeo SE ipak je tu 4GB memorijeIzvorno postao Ićo
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
predobar dizajn, funkcije su nebeske za SE, a jedino mi se tipkalo nešto ne sviđa, da li je to tako ravno ili šta..
i da li dolazi sa
http://img.hexus.net/v2/lifestyle/pr...hds_980_tn.jpg
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
nikad nisam imao se slušalice u ušima kak to sjeda u uho??malo mi čudno izgledaju..mislim same slušalice...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
naprave ti vakum u uhu,i vjeruj mi nikad bolje nisi ništa imao u ušima...
Bookmarks