It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
W950 ima 4GB flash memorije, M600 nema. Obadva nemaju kamere. Kojem Nokijinom modelu će bit konkurencija, ne znam, al znam da nisam zainteresiran za nijedan.
Testis unnus, testis nullus!
...opet pitanje za koji se zna odgovor - ko treba symbian, uzet će ga bez obzira na sve... w950 nikako ne može zamjenit symbian mob, a koliko znam - W serija kod Sony Ericssona označava Walkman seriju - stoga taj uređaj više cilja na glazbenu publiku...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ček malo, ti to zezaš? Drugi put malo provjeriti info prije provaljivanja...Izvorno postao Eminem
W950 je također Symbian telefon. Konkretno, Symbian OS v9.1, UIQ 3.0, znači ima i touchscreen.
LOLIzvorno postao Eminem
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Oba su symbianera, ali UIQ je nekako manje zastupljen nego S60 il šta već ovo novo ide
Ovo mi je čudo mobitel, mislio sam ga uzeti kao sljedećeg, ali prvo mislim da će mu cijena biti velika, a nešto nisam siguran hoće li ikako doći do nas u vukojebinu
Mislim da može biti konkurencija, ali ljudi prvo vole šminkerske mobitele s reklame, a ovome još fali kamera (iako znamo da malo koji mobitel ima kameru koja može praviti dovoljno kvalitetne slike) pa će nokije uvjek biti prodavanije
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Konkurencija ovom SE-u W950 bi mogla biti neka Nokia iz E serije (tipa E60)...
Iskreno, rađe bi se oprijedjelio za Nokiu, jer mi je ovaj W950 malo "čudan"... Ekran mi se ful sviđa...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...moja greškaIzvorno postao whiteboy
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks