Čovječe, pa ako se stvarno toliko malo kužiš u flashanje bolje se ostavi tog. Zašto bi ti netko uploadao svoj fs kada imaš fs-a od w800 na netu ko u priči. Ja bih ovu temu odmah izbrisao.
evo ovak, da budem precizniji, jer mi može netko preko FAR-a izvadit svoj FS. trebam to jer ja svoj šugavi k750 ne mogu flashat jer je brown, cid 49. pa ako mi netko može izvadit svoj FS i uploadati ga nekam il mi pošaljite na msn, ja ga onda preko FAR-a prekopiram na svoj k750 i onda bi kao trebao imat w800. sad ne znam dal to funkcionira al ja brijrm da da.
nadam se da ste me skužili.
ZADNJA OPOMENA: OHLADI MALO SA SPAMANJEM!!!
Zadnji uredio imaticx : 08-10-2007 u 18:21
Čovječe, pa ako se stvarno toliko malo kužiš u flashanje bolje se ostavi tog. Zašto bi ti netko uploadao svoj fs kada imaš fs-a od w800 na netu ko u priči. Ja bih ovu temu odmah izbrisao.
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Mozes Zaboravit To Flashanjem Jer Imas Cid 49 Brown, A To Ni Jedan Program Nemoze Napraviti.. Barem Koliko Ja Znam
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
ja oču samo prekopirat podatke od w800 u k750, nisam rekao da hoću fleshat, e Carbon jer mi onda možeš plz dati link, ja sam tražio al nisam ništa našao, nađem samo firmware za flashanje
http://www.zshare.net/download/20566170cdf073/
@josip_su
Može flashati s FAR-om, FAR podržava brown.
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Ne, to ne funkcionira tako. Ne mozes samo kopirati druge fileove (neke mozes, ali ne ovako sve). To ti je slicno kao da sa jednog kompa zapakiras cijeli WINDOWS folder i otpakiras ga na drugom kompu. Nema sanse da ce raditi. Tim postupkom ces vrlo vjerojatno onesposobiti mobitel. A buduci da ti je brown onda ces ga morat u servis ili kod nekoga da ti to popravi.
Bolje ti je onda odmah kod nekoga sa servisnom opremom da ti prebaci iz brown u red, pa onda mozes raditi sto hoces s njim, ako bas hoces.
Zadnji uredio ravilov : 09-10-2007 u 00:46
a kad nikog ne poznam, ni ne znam gdje toga u mom kraju ima
covjece malo se raspitaj... vidi to sto je ravilov reko to sam ti koliko se ja sjecam i ja reko prebaci nekako a onda radi sa njega sta ti je volja
###1410989180026
Bookmarks