Zanima me za koji mob (N73 ili P990) bi se vi odlučili, i možda koji komentar nekoga tko ima/imao n73/p990.
Naime uskoro mi ističe pretplata i mogu kupiti N73 za jako male pare, a mogu i p990 (ali je ipak malo skuplji), pa neznam koji od ta dva moba kupiti.
Druga opcija mi je bila kupiti N73 i mijenjati uz neku manju doplatu za P990?!?
Oba moba imaju ok kamere sa AF_om (s tim da n73 ima bolju rezoluciju), a p990 i wlan i touchscreen. (a touchscreen nisam imao prilike koristiti osim na compactu dan-dva)
Koji bi vi preporučili i kupili. (s tim da mi je dizajn kod oba OK, i ako može da se izbjegnu oni komentari da bi kupio određeni model zato što mu se više sviđa).
Zanima me koji je po vama bolji i nudi više. Da li se isplati dati 1100kn (tolika je razlika ako bi kupvao na pretplatu SE) više za p990?

Odgovori uz citat
no nakon susreta sa P800, P910 i P990, mislim da bi odabrao P990, ne samo radi touchscreena i wlana, nego samog uiq OS-a, ako imas novaca, naravno da se isplati uzet P990, ne znam koliko ti je bitan WLAN, no kupnjom P990 kako nisi sklon cestom mjenjanju mobova mislim da ces biti dugo, dugo miran... i neces se osjecat zakinutim.. 

Bookmarks