Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

zalba na ukinuti oglasnik

kao prvo ja se ispricavam. Kao drugo mene nitko nije obavijestio da mi je zabranjen pristup na podforum oglasnik jer mi nitko nije poslao pm. ja dodem na forum i gledam kao neka budala zasto nema oglasnika i primam tu neke poste od korisnika da prodajem stvari i gledam odkud oni to znaju ako su ukinuli oglasnik. I sada nemmogu kontrolirati sta se desava u mojim postovima. kao trece ja neznam odkad je korisnicima zabranjen logout iz cafe mobila i zelim da se to odmah ukine jer niste vi bog i batina. kao cetvrto kad se postavljaju nova pravila na forumu nebi bilo lose da se korisnici obavijeste o tome a ne samo napisat nest i onda se izvlaciti na foru zasto necitate pravila i tak to. tako da zelim da mi se kazna u najmanju ruku skrati.
    Pozdrav.

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve ti objašnjeno:
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=48208
    Takodjer, prema gore navedenim pravilima, zalba na ovu odluku nije moguca, jer se ona prije dodjele, detaljno analizira i razmatra, te je za njenu dodjelu potrebno odobrenje dva od tri moderatora podforuma Oglasnik i barem jednoga administratora.
    A iskreno, koliko si u oglasniku, valjda si primjetio nova pravila.
    ili si u oglasniku samo prodavao/kupovao/mijenjao stvari ne obazirući se na pravila?
    Šta bi moderatori svaki put kad se promjene pravila, trebali svakom članu slati PP da ga upozore?
    bilo je obavijsti da su promjenjena pravila oglasnika. to što ih nisi pročitao i što nemaš pristup oglasniku sami si kriv. a ne moderatori.
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    za tebe, a i za sve ostale, vrijedi da ste sami dužni pratiti obavijesti koje moderatori stave javno na forum, kao obavijest u vrhu foruma, kao zalijepljenu temu ili kao regularnu temu u kojoj obaviještavaju o promjenama pravila u obavijestima a ne očekivati da vas se obavještava na PM. promjene pravila i način obaviještavanja forumaša su tako navedeni u pravilima foruma koje si prilikom registracije prihvatio. sve to su moderatori uredno odradili i obavijestili članstvo, tako da to što pišeš ne stoji.

a to što ti to nisi vidio ili nisi htio vidjeti, nije problem moderatora. zato postoji prva kazna u trajanju 30 dana, ako slučajno nisi vidio obavijesti i pravila, sad znaš da ista postoje i potrudit ćeš se upoznati s njima, a tek ponovljeno ponašanje mimo tih pravila povlači trajno ukidanje pristupa oglasniku. što znači da smo ipak fer i dajemo drugu priliku.

dakle, argumenti koje navodiš o tome da nisi obaviješten ne stoje. javi se za 30 dana.

Zatvorena tema

Slične teme

1. žalba na kaznu_niđo87
    By Niđo87 in forum Žalbe na kazne
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 29-03-2007, 18:13
  2. Žalba na temu
    By prof.Immortalis in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 28
    Posljednji post: 22-03-2007, 00:05
  3. Žalba na oglasnik
    By S.Silva in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi