N70,Zapisnik poziva mi izbriše sve zvane,primljene,neodgovorene pozive.
Obriše i više ništa ne registrira kao poziv....zelenu tipku stisnem i piše nema odlaznih poziva,,,,.,,,da li netko zna nešto o tome?
N70,Zapisnik poziva mi izbriše sve zvane,primljene,neodgovorene pozive.
Obriše i više ništa ne registrira kao poziv....zelenu tipku stisnem i piše nema odlaznih poziva,,,,.,,,da li netko zna nešto o tome?
život je kratak...okus traje....
može biti neki bug...
probaj izgasiti i ponovo upaliti mobitel.
pa probaj nazvat sam sebe ili nekog, pa vidjet dal će ti biti onda u listi poziva.
druga stvar bi mogla biti da si otišao u zapisnik i tamo obrisao cijeli zapisnik.
ako pak nije ni do jednog ni do drugog, možda da probaš napraviti update softa... možda pomogne...
BTW: drugi put se malo potrudi više oko naslova! (tj pročitaj pravila)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Zapisnik na Symbian Nokijama traje 1 mjesec maksimalno.
Da nisi mijenjao vrijeme/datum instalirajući neki program?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ICO nije niti jedno od tvojih konstatacija,budem sutra probao pogledat kolko traje taj zapisnik,brijem da piše 30 dana...Ima jos koja mogućnost???
Pogledaj na koliko ti je podešen Zapisnik. Zapisnik-Opcije-Postavke
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
30 dana je odabrano
rješio sam problem na način da sam stavio 30 dana,odabrao opciju trajanje nakon poziva i ugasio i upalio mobitel.Mislim da je isključivanje pomoglo jer ga nisam isključio mjesec dana.
Može closed.
Nije bas tocno o tom sto se ovdije pisalo al da ne otvaram novi thread bzvz...
Kak se moze vidjet na mojoj N70 kolko je razgovarano od kad sam kupio mob znaci koliko sati?
Sto je komp bez 50 dB,sto je mob bez pol kile....
meni se izgleda dogodio problem sa softwareom...odem u galeriju i neće mi zoomirat slike već piše ona poruka stop i da funkcija nije podržana i isto tako kad nešto primim preko bluetootha odem u poruke i da spremim izleti mi poruka stop da u porukama ta funkcija nije podržana i onda to moram preko fexplorer-a...vjerojatno mi je problem u softwareu...
Bookmarks