ne kuzim, ti to zezas ili fakat, ako je stvarno, daj malo objasni kaj si radio i sl.
Ovak..........lol....jos uvjek se cepam jer neznam kak je to moguce na misu mi lampica ona crvena NE RADI .....looool.....mislim kak je to moguce stvarno jos uvjek ne kuzim kaj je to neko nevidljivo svjetlo lol![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
ne kuzim, ti to zezas ili fakat, ako je stvarno, daj malo objasni kaj si radio i sl.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ovak ja se na forumu bas ne zezam al tu se cepam onak soro samopal pa ja to ne kuzim onak nis nisam delal treal sam restartat komp i kaj je onda lampica crkla...lool.mislim neznam.looool
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
mozes i reci koji mis imas (za pocetak jel opticki, kuglicni...), ali ako ti radi mis, sta ce ti lampica
- prigodni smajlic
prodam ti lampicu sa svog misa![]()
ako ti bas treba
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
gle to je ona crvena lampica ona ispod miša i ona ne radi ja neznam koje je to čudo mislim pa trebala bi radit da bi se miš uopče pokretao loool
pa onda kazi da je opticki/laserski, ali, svejedno, vjerojatno ne mozes to sam popravit
optički je jer znam da laserski nemaju lampicu ali sta imam popravljat (možda stavljat novu??) heheh ma nee to je meni super opticki ne radi bez lampice ... jos uvijek ne kuzim...
To nije ir dioda, a i optički miš može raditi bez nje.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks