Evo izvoli program ja mislim da to mozes sa ovim programom MobilEdit
imam nokiu 6280 i sad bi htio preko usb bluetootha poruke si prebacit na komp... uglavnom probao sam sa suitom ali nejde, probao sam pomocu sinkronizacije... dali zna netko kakav program s kojim bi mogao uredno prebacit svoje poruke... plz helpajte... puno vam hvala...
Evo izvoli program ja mislim da to mozes sa ovim programom MobilEdit
passkey ti je kada se spojis sa obicnim b luethottom na komp onda te trazi passkye mozdda i ne ako ubiti to ti je ono kada ti nekoga sa svijim mobitelim pronađes i hoces se spojiti na njegov mob da vidis kaj ima mu mobu i onda tebe trazi passkye i ti naprimjer upisis 1241 i on to mora upisati da biste se spojili(povezali ista stvar sa kompom.
Ako to ne bude išlo imaš program zove se <<blue soleil>> i vrlo je jednostvan
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
imam taj program, dobio sma sa btoothom, a kak preko njega tocno mogu skinuti poruke sa moba?
šta, nitko nezna?
pa želim, ali gle kaj se dogada... stavim ja neki broj i kliknem next, al onda stoji...
(probavo sam sa svim mogućim brojevima, četri nule, pa broj koji ima taj mob za passkey, pa peteroznamenkasti broj, pa onaj broj kaj si ti rekao, i ništa)
pogledaj screenshot:
http://img529.imageshack.us/img529/7037/usbbtfy7.jpg
gle ako ti tu passkey pise 0000 onda i u mob upises 0000
ma neće, sad mi na samsungu skoro primilo, pa mi na mob skoiclo, da se konektiram dial-up nesto, kliknuo sam yes, al nista nije pronasao... neam pojma...
svejedno hvala...
Bookmarks