ako mislis poruka. da moze
dali se može poslati sms nekako preko bluetooth-a ako može kako unaprijed hvala![]()
ako mislis poruka. da moze
na t610 možeš slati bilješke preko BT
imam se t630 a što je to bt?
bt-sraćenica za bluetooth
Jednostavno poruku napiši u kontakt ili u bilješku i to pošalji.
Trebalo bi biti kompatibilno sa većinom mobitela koji imaju BT
onda odi na Izbornik->Rokovnik->Bilješke->Nova bilješka i tamo nešt napiši i spremi mi ju, poslije dođi do nje pa stisni gumb Opcije->Poslati->Koristiti Bluetooth![]()
hvala na odgovorima
a jel ide to sa porukama kak na motoroli?
Sipe
- da mozes sa mobiluck da saljes sms breko bt_a
Trebalo bi biti vrlo slično, tj. isti princip je, samo u bilješku upišeš poruku i pošalješ ju.Izvorno postao Gruntovčan
trebalo bi, ali nije....Izvorno postao Dark
na Motoroli ne postoji takva podrška, nažalost
I nemaju bilješke :-)
Nevjerojatno korisna stvar!
ali ako ju ipak možeš koristit onda mislim zašto ne
mama ti sestra!
da i to se eto, pokazuje kao jedna podosta velika mana...Izvorno postao aco
na Motoroli se ništa osim multimedije ne može prebacit, čak niti zapis imenika...
to je mene živciralo kad sam imao V525!nisam mogo ni stavku imenika ni išta drugo slat osim slike,videa ili melodije!to je jako veliki propust i mana tog modela!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
moze se slati kalendarske oznake, izmedu svih telefona i svi ih podrzavaju
al koja svrha od smsa kad bt radi na 10m![]()
Dopisivanje pod satom![]()
nemože jer t610 nije symbian pa ne može pokretat aplikacije,prvo promisli nego što kažešIzvorno postao colin breave
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
pa na vxxx motorolama , napravite novu stavku u imeniku , i ono šta upišete kao "Ime"(stanu 24 znaka) možete poslat bt-om!!!!!!to sam čito na motomodders stranici"
P. L. U. R.
Kod mene se stavka imenika može prebacit na V600, ne znam kak to ne ide kod drugih.Izvorno postao Inovator
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
pa i to ali je bolje kad pišeš test i nešto neznašIzvorno postao Dark
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.getjar.com/products/2758/EasyJack
Ovo sam našao za moju motorolu, nisam još provjerio dali radi zato što još nisam skontao kako prebaciti aplikacije na nju XD)
Kontam da su to JAD ili JAR fileovi, dakle u javi, i ja mislim da kao takvi idu preko Midwaya na motorolu, kao što idu i java igre...pročešljaj malo motorolin podforum imaš dosta o tome pisano...Izvorno postao unLog!c
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
...ovaj program je čista patnja - prvo trebaš složiti poruku - onda je "sejvati" - onda tek odabrati korisnika - pa odabrati poruku - onda ide slanje - naravno uvijet je da korisnik ima upaljen BT i isti program...
Bookmarks